REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.5° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.5° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ciolacu: Am dat în calcul propunerea privind eventuala închidere a supermarketurilor în weekend

Ciolacu: Am dat în calcul propunerea privind eventuala închidere a supermarketurilor în weekend

A.F. 21 martie 2024 | 20:33 907

Premierul Marcel Ciolacu anunţă că a dat în calcul propunerea privind eventuala închidere a supermarketurilor în weekend, pentru a vedea care este impactul unei astfel de propuneri, dar adaugă că o decizie în acest sens "nu este una uşoară".

Ciolacu: Am dat in calcul propunerea privind eventuala inchidere a supermarketurilor in weekend

„Am dat în discuţie, la Tehnicul Guvernului, să vedem în primul rând impactul. Nu e o decizie uşoară. Acum trebuie să fim corecţi, că nu există evaziune la supermarketuri, în primul rând. În al doilea rând nu ştim dacă acoperim nevoia cetăţenilor, dacă închidem supermarketurile.

Nu era vorba numai de supermarketuri, era vorba de toate magazinele alimentare. Şi atunci românilor li s-a spus să-şi facă aprovizionarea până sâmbătă la prânz.

Eu nu pot să le spun românilor când să se ducă la magazin să-şi cumpere alimente, totuşi e decizia dumneavoastră, a mea, a fiecăruia dintre noi, dar am dat-o în calcul să vedem totuşi impactul. Nu e o decizie uşoară dar, dacă avem un sistem alternativ viabil, atunci se poate ajunge la o astfel de decizie“, a declarat Marcel Ciolacu la Parlament, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E vreo problema pentru cineva faptul ca magazinele au programul de acum si daca e pentru cine ?,eu stau in Bayen Germania si aici sunt magazinele inchise Duminica,Duminica nu si sambata cum vrea Ciolacu sa faca in Romania,dar la Cehi magazinele sunt deschise si Duminica cum este acum in Romania.
1
0
nici nu trebuia sa-ti chinuiesti capul, marcele. cu respectarea legii privind salariatii din magazine( nr ore lucrate, sarbatori, etc), nu vad care este problema. toti s-au bucurat de programul magazinelor, nu ca inainte de '89. cei care au cerut asa ceva, sint niste gusteri care au cite un magazinel de cartier, aprovizionat de la metro, o vinzatoare stravezie, platita cu minimum pe econamie, dar stau 4-5 insi acasa pe spinarea ei. daca ai ajuns marcele sa te cobori la asemenea rahaturi....
2
0
Si noi cand mai facem piata? Ca in cursul sapt venim obositi de la munca. Nu toti suntem patroni de covrigarii, nu toti frecam menta in armata!
3
1
Nu cumpar niciodata produse asa zis romanesti, deoarece sunt toate cumparate din selgros si metro si indivizii care au chioscuri, le vand la pret dublu si acum vor profita si mai mult. Ati vazut cum puiul romanesc de la Penny, avea salmonella...
5
0
Ai zis romane că închizi păcănelele,acum închizi magazinele.Sa vezi cemoooie vei lua la alegeri ?
11
0
ciulacu vrea sa limiteze consumul ca sa scada inflatia dar nu are curaj sa ia de gat cu multinationalele ca vine un telefon de la ambasada si pa guvernare, stati linistiti ca nu va dispare principalul divertisment al romanilor: mallul si bagatul la matz de la food court
12
1
Să vezi după asta cum măresc prețurile duminica agaricii cu chioșcuri la parterul blocurilor.
13
3

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272