REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
15.7° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ciolacu anunță modificarea regulamentului Camerei Deputaților, din cauza lui George Simion

Ciolacu anunță modificarea regulamentului Camerei Deputaților, din cauza lui George Simion

Replica API 10 februarie 2022 | 23:02 880

Este inadmisibil ca atunci când se adresează cineva la microfon să fie bruscat, spune președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu. El afirmă că regulamentul va fi modificat. Virgil Popescu a reacționat corect, declară Ciolacu, scrie stiripesurse.ro.

Marcel Ciolacu

„Este inadmisibil când se adresează cineva la microfon să fie bruscat. Totuși vorbim de Parlamentul României, vorbim de România-membră a Uniunii Europene”, afirmă Marcel Ciolacu. Liderul social-democrat a spus că regulamentul Camerei Deputaților va fi modificat. „Avem mai multe propuneri, sunt diverse trepte în urma abaterilor și în funcție de gravitate. Astăzi (marți - n.r.) cu certitudine că vom avea un proiect de modificare. Mai mult, am înțeles că toți liderii de grup mai puțin cred că de la AUR vor dori aceste modificări”, menționează Ciolacu.

Întrebat dacă este posibil să fie chemați jandarmi sau polițiști la intrările în plen, Marcel Ciolacu exclude: „Este exclus așa ceva. Se rezolvă prin chestori”. De asemenea, întrebat cum ar fi reacționat dacă era în locum ministrului Energiei, președintele Camerei Deputaților a spus: „Nu știu în acest moment, pentru că nu am fost pus într-o astfel de situație, dar domnul ministru a reacționat corect”. Procurorii Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație au deschis un dosar pentru ultraj și tulburarea ordinii și liniștii publice după scandalul de luni din Parlament. Ședința de luni a Camerei Deputaților a fost suspendată după ce liderul AUR a întrerupt discursul ministrului Energiei, Virgil Popescu. „Hoțule”, i-a strigat Simion lui Popescu pe un ton agresiv. Replica ministrului Energiei a fost: „Ești un prost”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cei mai , va e frica? Doar de la atat? Nu zic ca e normal ce a facut Simion , dar nici asa cum se prezinta. Mai bine va ocupati de tara decat sa va preocupati de false probleme , cum ar fi asta cu Simion. Europenii dracului .... o adunatura de hoti care a.ti prapadit tara asta in 32 de ani. Toti. Jegurilor
2
0
sictir mister ciolaC ipocrit
3
2
Swgeti pwla toti adica daca ii zici la hot ca e hot o sa fii amendat, trebuie sa ne apucam toti de furat
4
4
Foarte bine d-le Ciolacu! Ordine si disciplina in parlament, nu circ grotesc.
3
6

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272