REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.1° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.1° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Ciolacu, apel către politicienii români pentru aderarea României în Schengen

Ciolacu, apel către politicienii români pentru aderarea României în Schengen

A.F. 10 octombrie 2022 | 00:00 385

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, face apel la unitate şi le cere politicienilor români să pledeze în familiile lor politice europene pentru aderarea României la Spaţiul Schengen.

Marcel Ciolacu

"A sosit momentul ca toţi decidenţii şi partidele politice din România să susţină, în următoarele săptămâni, pe toate canalele şi pe toate fronturile, aderarea ţării noastre la Spaţiul Schengen! Este foarte important ca în această perioadă să fim cu toţii uniţi şi să acţionăm pentru ţara noastră. În această chestiune nu e loc de orgolii şi rivalităţi. Apelul meu este ca toate partidele să utilizeze contactele pe care le au în familiile lor politice europene pentru susţinerea aderării României la Spaţiul Schengen. Eu asta voi face la Congresul Socialiştilor Europeni, care va avea loc peste puţin timp la Berlin. De asemenea, colegii mei din Parlamentul European au zilnic discuţii cu oficiali din alte state membre pentru a-i convinge să susţină cauza României. Sunt convins că şi celelalte partide pot contribui semnificativ pentru a obţine un succes pentru România", a scris, vineri, Ciolacu, pe Facebook, scrie Agerpres.

El a subliniat că România îndeplineşte de mult timp toate condiţiile tehnice de aderare.

"Nu trebuie să avem vreo rezervă în această luptă pentru un obiectiv naţional strategic, fiindcă dreptatea este de partea noastră! România îndeplineşte de mult timp toate condiţiile tehnice de aderare, iar conduita ţării noastre în gestionarea fluxurilor de refugiaţi din Ucraina şi în asigurarea rutelor de export pentru grânele ucrainene arată că merităm pe deplin admiterea în Spaţiul Schengen", a adăugat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
O sa intram in Schengen si nu pentru ca avem criteriile technice sau pentru ca am reusit sa starpim intr-un fel coruptia. UE are nevoie de noi si de zona noastra mai mult ca niciodata. Pana acuma eram Bronxu europei , dar decand cu gazu din marea neagra, noile rute economice care va lega asia de europa, energia si intersu stategic al tarii din contextu in care ne aflam, ne-au facut mai frumosi ,mai interesanti. Sa vedeti voi ca in 5 ani portu va fii legat de nadlac printr-o autostrda normala si nu pe bucati.
1
0
Bai nene sa fim cu totii uniti si cand se face praf bugetul tarii ! Te-ai intrebat de ce NU suntem respectati prin tarile UE ?Mai moale cu asiguraea exportului de grau ucrainean ,cele mai vechi si mai mari silozuri din Constanta stau de luni de zile nefolosite ...oare de ce ?
2
0
Degeaba daca inca coruptia din instituti nu este cobatuta real nu vom intra in Schengen Legile tari sunt un dezstru. Sunt mutilate zilnic de asazisi politicieni si interesele lor.
3
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272