REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
10.4° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ciolacu ATACĂ: Cîțu și Orban vor să BLOCHEZE toată Europa

Ciolacu ATACĂ: Cîțu și Orban vor să BLOCHEZE toată Europa

Replica API 26 mai 2021 | 15:46 1634

Președintele PSD Marcel Ciolacu amenință că PSD va intra în grevă parlamentară, dacă Planul Național de Redresare și Reziliență nu va fi prezentat, miercuri, în Parlament.

„Cîțu și Orban vor să blocheze toată Europa. Nu vor să vină în Parlament să prezinte PNRR, așa acum este normal. Polonia, Spania, Italia și Franța au prezentat PNRR-ul în Parlament.

Dacă mâine în Parlament, prezentarea PNRR nu este punct separat pe ordinea de zi, PSD va intra în grevă parlamentară.

De ce vor Cîțu și Orban să ascundă PNRR? Cum vor explica la Bruxelles blocarea întregii Europe doar pentru că nu sunt în stare să aibă o prezentare publică a unui plan care va afecta România pentru următorii 5 ani?

Românii trebuie să afle adevărul legat de înghețarea pensiilor, salariilor și a alocațiilor, de creșterea taxelor și impozitelor pentru firme, precum și faptul că agricultura românească va primi... ZERO lei pentru irigații!”, a anunțat liderul PSD.

Săptămâna trecută, la întâlnirea de la Guvern dintre delegația PSD și reprezentanții executivului, Florin Cîțu le-ar fi transmis social democraților că va prezenta Planul Național de Redresare și Reziliență în Parlament.

Senatul și Camera Deputaților se reunesc, miercuri, în ședință comună pentru a vota raportul Comisiei Juridice privind activitatea Avocatului Poporului. Respingerea raportului de activitate va duce la demiterea lui Renate Weber, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciolacu implicit PSD dorm !
6
0
Ia supara te ciolacule ! Ca sa vezi ce randament dai tu cu supararea ta ! Ii sperii pe toti adversarii politici, rau de tot ! Ce dracu face PSD ul ! Ca nu mai face nimic ! Nicio lupta politica pe nicaieri ! Colacule, vezi ca mergi cu frana trasa ! Da tu stii asta, insa nu vrei sa deranjezi !
11
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367