REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.6° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
7.6° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ciolacu: „Când iei decizii prin sufragerii tragi după tine și partidul“

Ciolacu: „Când iei decizii prin sufragerii tragi după tine și partidul“

Redacție 29 septembrie 2022 | 00:00 856

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat într-un interviu că un lider politic care ia decizii în afara partidului va deveni instrumentul altora și va trage și după el partidul.

Marcel Ciolacu

„Sufragerie sau casă conspirativă?“, a fost întrebat Ciolacu.

„Nu suport, numai ideea...Cea mai mare greșeală când te îndepărtezi de decizie și începi o iei prin sufragerii cu interesele altora și nu în partid, nu ai altă cale decât devii un instrument al celor care vremelnic îți spun îți sunt prieteni și mergi la pierdere și tragi după ține și partidul”, a răspuns Ciolacu, scrie antena3.ro., citată de stiripesurse.ro.

El a adăugat că nu este înconjurat la PSD de ”yesmeni”.

„Ne mai certăm câteodată, ne mai împăcăm, nu e uşor. Cel mai uşor când conduci e să-ţi pui oameni yesmeni în jur, nu să-l ai pe Stănescu, să-l ai pe Tudose, pe Grindeanu, pe Gabriela Firea, pe Dîncu... Nu-s nişte yesmeni, sunt oameni cu orgolii, oameni cu puncte de vedere. Prefer acest mod de a conduce”, a afirmat liderul PSD.

El i-a catalogat drept ”prieteni” pe Sorin Grindeanu, pe Mihai Tudose şi pe Gabriela Firea, iar despre secretarul general al PSD, Paul Stănescu, pe care l-a numit ”nea Paul”, liderul PSD a spus că împreună cu acesta a ”făcut imposibilul la PSD”.

În ceea ce priveşte predecesorii săi, Ciolacu e de părere că Victor Ponta ”a guvernat bine România, a fost un prim ministru bun”, iar pe Liviu Dragnea l-a catalogat drept ”un organizator de excepţie”. El a spus însă că cei doi ”au făcut anumite greşeli greu de reparat”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sufrageristii din sufrageria lui Oprea unde sunt acum? Toti o duc bine mersi....
0
0
Cred si eu ca Liviu Dragnea a fost"un organizator de exceptie"in cadrul PSD caci pentru Romania a fost un dezastru, pentru ca in cadrul partidului l-a pus pe Ciolacu acolo unde ii era locul,vaslas in barca cu care Livache se plimba pe lac.
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614