REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ciolacu, către Cîțu: Tatăl meu avea o vorbă „După ce că ești prost, mai pui și frână”

Ciolacu, către Cîțu: Tatăl meu avea o vorbă „După ce că ești prost, mai pui și frână”

Replica API 3 martie 2021 | 20:46 1305

Schimb de replici la dezbaterea bugetului asigurărilor sociale de stat, între premierul Florin Cîțu și președintele PSD, Marcel Ciolacu. Deranjat de acuzațiile premierului că „PSD fură”, Marcel Ciolacu i-a transmis acestuia că „are aceeași placă” și că nu e civilizat să faci „hoț” pe cineva, scrie digi24.ro

„Domnule prim-ministru, ați venit ca și ieri, cu aceeași placă, care când nu ai argumente atunci vii și jignești și încerci prin țipete să acoperi acest buget al austerității.

Tatăl meu, dumnezeu să-l ierte, un oltean serios, când întâlnea personaje ca dumneavoastră avea o vorbă: Domnule, după ce că ești prost, mai pui și frână. E civilizație când faci hoț pe cineva?

Nu ați vrea dumneavoastră să vorbiți cu președintele organizației PNL de la Iași să ne facă și nouă rost de niște tablă și cherestrea? Fost ministru în Guvernul Orban.

Nu ați vrea să vorbiți cu domnul Orban să vorbească cu președintele organizației PNL Piatra Neamț care a inventat o infrațiune nouă, de a vinde postrui cu sute de mii de euro în Guvernul Cîțu?

Nu mai bine procedați ca domnul Barna. Când se termină oamenii noi, după ce ai făcut 5-6 numiri în Guvern, să apelezi să îi împrumuți de la PSD fără bani?”, i-a transmis Marcel Ciolacu, premierului Cîțu.

Anterior, premierul a declarat de la tribuna Parlamentului că „adevăratul motiv al supărării PSD” este că au fost „tăiați” de la buget și „nu mai pot să fure”.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Moie pesede pentru dezastrul din tara
0
0
Isi aminteste ce spunea domnul Ciolacu tatal... l-a marcat. De proasta calitate este omul asta. Se comporta ca un babuin needucat. Dar si la ceilalti sunt multi de aceiasi valoare
1
0
Beeei lesinatule bp in mm de mascota de rahat sugi si fugi cu mana in kwr raj kapur
0
1
NORMAL . VORBA ASTA TI-O SPUNEA TIE
2
1
Se intoarce taica Iliescu si n mormant cand aude ce a ajuns partidul lui de suflet!
2
2
Ca tasu facea referire la el.hahahahaha. bine, vb e alta, dar tasu a adaptat o pt el.el calca frana la cat de prost era este. Fostul vasal al puscariasului dragnea.a uitat cand prostu dadea la vasle ca dragnea sa prinda un peste.toate partidele impreuna nu au prosti cati aveti voi.te ai gasit sa vb si nu ai invatat nimic de la tactu.te n gura de borfas
3
3
Se pare ca Ciolacu junior a calcat frana de multe ori de vreme ce a retinut vorba asta. Fmm Ciolacule ce terminat esti. Tractorist pe vremea comunistilor si bisnitar pe vremea lui Iliescu acu mare lider al psd.calca frana ma,nu il dezamagi pe tactu.ahahahahaahhahahahah S a trezit bisnitaru si a grohait de la tribuna parlamentului
6
5
da ce tata destept ai avut !!! Oltean analfabet ce gatii ma-si putea sa fie da-v-as cacatul la lins de hoti !!!
7
6
Balbaitul de Cutzu Cutzu este plin de tupeu. Sa mai scuteasca cateva banci de cateva sute de milioane....
8
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108