REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.5° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ciolacu: Comisia Europeană a spus azi cât se poate de clar că economia României se va prăbuşi în acest an

Ciolacu: Comisia Europeană a spus azi cât se poate de clar că economia României se va prăbuşi în acest an

Replica API 7 mai 2020 | 00:00 1077

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că "realitatea este sumbră" pentru ţara noastră, în contextul în care Comisia Europeană a transmis "cât se poate de clar" că economia României "se va prăbuşi" în acest an.

Marcel Ciolacu

"Comisia Europeană a spus azi cât se poate de clar că economia României se va prăbuşi în acest an. Scădere economică de 6% şi deficit bugetar de 9,2% din PIB. Indiferent cât de mult mint, indiferent de câte date falsifică, indiferent de extratereştrii sau hackerii care s-au pus, vezi Doamne, pe ei, realitatea este una singură. Sumbră", a scris Ciolacu, pe Facebook.

El a adăugat că, fără măsuri economice concrete, fără o infuzie serioasă de capital în sprijinul celor care produc valoare adăugată, fără un plan clar şi coerent de redeschidere în condiţii de siguranţă a activităţii economice, "PNL va reuşi să îngroape economia românească, dezvoltată şi aşa cu greu în ultimii ani".

"La Bruxelles, nu merge nici placa cu 'socialiştii răi', nici cea cu greaua moştenire! Şi nici cifrele scoase din burtă", a menţionat Ciolacu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Daca se introduc controalele adevarate la societatile de stat,la primarii si la toti aceia care fenteaza legea si se dau pedepse mari cu executare se mai poate salva ceva,pentru ca Romania sub conducerea PSDeului a ajuns o tara in care fiecare face ce vrea,se mai fura si inainte dar dupa legea data in vara lui 2017 s-a dat liber la furat si s-au inmultit speciali ceva de groaza,iar acum vine ursuletu asta PSDist cu un tupeu inctedibil sa dea lectii pentru iesirea tari din criza.
3
0
un idiot! ati contribuit din greu la distrugerea economiei.
4
0
De cenzura si salvati tara
1
4
Am fost pus manager de nea viorica hrebe guzganu rozaliu.
3
1
Nu stii de ce se prabuseste Ciolacule ? Cate pensii si salarii nesimtite ati dat pana acum ? Cate organisme noi ati creat in care se taie frunza la caini dar se iau salarii astronomice ? Cat de mult ati crescut salariile unor trantori care stau pe scaune ?
11
1
Pe vreme de furtuna capitanul corabiei isi arata valoarea!!! PNL aratati ce puteti, daca nu veti avea soarta PNTCD
6
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272