REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
14.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ciolacu: Cum poate să mă controleze pe mine cineva cum consum curentul în perioada de vârf?

Ciolacu: Cum poate să mă controleze pe mine cineva cum consum curentul în perioada de vârf?

Replica API 15 septembrie 2022 | 00:00 1134

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, consideră că oficialii europeni ar trebui să ”nuanţeze” recomandările cu privire la consumul de electricitate în unele perioade ale zilei.

Marcel Ciolacu

”Poate ar fi trebuit să nuanţeze, cumva să se mute capacităţi de producţie şi pe timp de noapte ca să nu mai fie vârfuri de consum în anumite ore”, afirmă el, adăugând că se bucură că la nivel european s-au luat măsuri pe care PSD le susţine de doi ani, anunță news.ro.

Întrebat joi seară, la Craiova, cum face economie acasă, Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, a răspuns că el a crescut ”pe vremea lui Ceauşescu”, iar mama sa striga după el să ”stingă becul”, adăugând că nu va avea acelaşi comportament faţă de fiul său.

Ciolacu este sceptic cu privire la modalitatea prin care consumatorii pot fi controlaţi legat de perioadele în care au vârfuri de consum la energia electrică.

”Cum poate să mă controleze pe mine cineva cum consum curentul în perioada de vârf? Este posibil ca şi Uniunea Europeană să se refere nu neapărat la populaţie. Poate ar fi trebuie să nuanţeze, cumva să se mute capacităţi de producţie şi pe timp de noapte ca să nu mai fie vârfuri de consum în anumite ore, în timpul zilei. Presupun că o să nuanţeze şi Uniunea Europeană. Dar ce mă bucur, că aţi văzut că Uniunea Europeană a spus foarte clar: trebuie reglementare şi plafonare de preţ, lucru pe care noi îl cerem de doi ani de zile. Poate dacă s-ar fi făcut lucrul ăsta mult mai repede...”, a adăugat Ciolacu, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ba ala care nu esti de acord,in mortii matii,cind o sa consumi 100kw pe luna dar o sa-i platesti la 1,89,caci anul trecut pe vremea asta ai consumat 301kw,ce mortii matii o sa mai zici?sau esti securist cu pensii si salarii speciale?
1
0
prpstane,intrebarea corecta este: cum sa platesc curentul de anul trecut anul asta cind ti.am dat indexul nou????e ceva de noaptea mintii.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272