REPLICA ONLINE CONSTANTA

6.4° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
6.4° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ciolacu: Dacă românii vor considera necesar, ne vom asuma din nou o astfel de coaliţie largă

Ciolacu: Dacă românii vor considera necesar, ne vom asuma din nou o astfel de coaliţie largă

A.F. 13 ianuarie 2023 | 22:48 791

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, vineri, la Zalău, că social-democraţii sunt dispuşi să facă parte dintr-o coaliţie de guvernare şi după alegerile din 2024, dacă românii "vor considera că aceasta este calea".

"Ne-am asumat această coaliţie. Mergem până în 2024. Dacă românii, fiindcă ei sunt suverani, vor considera că aceasta este calea, ne vom asuma din nou o astfel de coaliţie largă. Repet, s-a dus perioada în care România îşi permitea să piardă timp", a subliniat preşedintele social-democraţilor.

Acesta a adăugat faptul că îşi doreşte ca oamenii politici, indiferent de partidul din care fac parte, să "vorbească" aceeaşi limbă, pentru ca România să fie respectată la nivel european.

"Eu nu vreau să fiu reprezentantul unei ţări care este batjocorită de liderii altei ţări membre, ca şi mine, în Uniunea Europeană. Eu vreau să fiu respectat la fel ca orice cetăţean european şi ca orice stat european, dar pentru acest lucru, noi toţi oamenii politici, indiferent de culoarea politică, trebuie să vorbim aceeaşi limbă", a afirmat Marcel Ciolacu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Să vă duceți dracu cu pielea pă voi, toți indiferent din ce partid sunteți, nu contează, sunteți niște jigodii de la o margină, votați de niște proști.
0
0
Poporul roman doreste sa va duceti la dracu toata coalitia politica infecta si retarda. Sunteti niste infectii umane toti care v-ati perindat in politica din 90 pana azi.
3
0
Daca vrei sa fi respectat pune mana pe carte si apoi aplica .Chiar nu vezi mizeria din tara ce o conduci ,lipsa totala de curatenie ,furturile fara incetare din banul public (facandu-se si lucrari publice de tot rahatul),analfabetismul PROFESORILOR asa zisi universitari ,etc.Si mai ales priveste ce fac etniile noastre conlocuitoare prin tarile care tu doresti sa ne respecte.Deci,INVATA ,INVATA,INVATA
4
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614