REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.4° Constanța Mie., 15 Mai 2024
Anul XX Nr. 6730
7.4° Constanța Miercuri, 15 Mai 2024 Anul XX Nr. 6730
 

Ciolacu, despre renegocierea PNRR: Sunt şi anumite modificări

Ciolacu, despre renegocierea PNRR: Sunt şi anumite modificări

A.F. 27 aprilie 2023 | 00:00 541

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat miercuri că "sunt şi anumite modificări" în ceea ce priveşte eventuala renegociere a Planului Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR).

Ciolacu, despre renegocierea PNRR: Sunt si anumite modificariMarcel Ciolacu

"Presupun că domnii miniştri şi cei implicaţi vă pot răspunde la această întrebare. Eu am anumite... Cred că se va încheia cu acel 9,4, am înţeles că e în discuţie. Sunt şi anumite modificări, am văzut că a făcut şi Franţa, în ceea ce priveşte investiţiile, cum avem şi noi exemplul cu M4 şi M6, cu metroul şi solicitarea pentru că unul este un proiect matur care sigur se va implementa, altul nu este. Deci, presupun că toate aceste lucruri sunt în desfăşurare la Ministerul Fondurilor Europene", a spus Ciolacu, scrie Agerpres.

Marcel Ciolacu a răspuns unei întrebări referitoare la eventuala renegociere a PNRR, în condiţiile în care, la finalul acestei săptămâni, expiră termenul la care poate fi trimisă solicitarea oficială Comisiei Europene.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PSD-istii s-au ferit intotdeauna de banii U.E. ca sa nu justifice cheltuirea lor, ca sa nu taie stipendiile clanurilor de hiene. Mai tineti minte cum au preferat Nicusor Constantinescu si Mazare Pavilionul Expozitional din banii constantenilor cand i-a luat Günter Verheugen la intrebari despre justificarea cheltuielilor?
3
0
Innaripata asta borata a ajuns sa conduca o tara. Trist, dar adevarat, asemenea specimene sunt bune doar impaiate nu ca presedinte de mizerie de partid...
8
0
Cum era și este de așteptat,se pare ca se vor pierde banii europeni,dar asta nu afectează clanul cu nimic.Dar cu nimic.Ne o afecta pe noi,dar asta i zero pentru ei.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
204933262414
5/49
3573633186
joker
514837407