REPLICA ONLINE CONSTANTA

8.1° Constanța Sâm., 20 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6705
8.1° Constanța Sâmbătă, 20 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6705
 

Ciolacu: Este nevoie rapid de un pact pentru sănătate pe care toate partidele să îl asume ferm

Ciolacu: Este nevoie rapid de un pact pentru sănătate pe care toate partidele să îl asume ferm

Replica API 24 octombrie 2020 | 00:00 1545

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, spune că este nevoie rapid de un pact pentru sănătate, pe care toate partidele să şi-l asume ferm, iar şeful statului trebuie să cheme urgent toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialişti pe sănătate.

Marcel Ciolacu

"S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-şi mai permite un preşedinte care, în permanenţă, să divizeze societatea, să împartă românii în buni şi răi, în peneliştii buni şi restul, toţi ceilalţi, răi şi vinovaţi. Iohannis trebuie să renunţe la aura de 'Otto cel Mare' şi să cheme urgent toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialişti pe sănătate pe care îi are România. Este nevoie rapid de un pact pentru sănătate, pe care toate partidele să şi-l asume ferm", a scris Ciolacu, vineri, pe Facebook, potrivit Agerpres.

El susţine că este nevoie "să punem rapid capăt haosului" care a cuprins sistemul de sănătate.

"Viaţa oamenilor trebuie salvată, nu ignorată. Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulţi dintre români va fi deja prea târziu", a mai scris el.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa faci pact cu pesedista sorina pintea aia prinsa ca lua spaga
4
0
Ce faci ma Cioli,dupa ce tu si partidul tau ati sustinut sus si tare prin trompetele PSDiste de la Antena 3 si RomaniaTv ca,covidul este o inventie a PNListilor acum te-ai sucit pentru ca asa o cer interesele partidului,ei uite Ciolacule ca alegerile nu se vor amana pentru ca actuali parlamentari PSD vor sa ramana in functii pana dispare COVIDul,adica o perioada nedefinita de timp.Alegeri la timp si maxim 300 de parlamentari ma PSDistilor asta au cerut romani dar voua nu v-a convenit si nu ati validat referendumul votat de 90%din populatia Romaniei.
7
0
tiganule, tu te auzi ce scoti pe gura?, sa inteleg ca in urma unor discutii avute cu medicii , somiteti, te-au convins- jegurile ordinar, nici mortii nu te cred.Ai grija sa nu te ineci- cumva l-ai convins si pe criminalul dorneanu- voi fiind singurii vinovati pentru mortii de astazi.
7
0

REPLICA

LOTO

6/49
271241102118
5/49
123724351130
joker
42644172614