REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.7° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
15.7° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Ciolacu: Guvernarea PNL produce 600.000 de şomeri. Liberalii distrug tot ce se câştigase în 3 ani cu PSD

Ciolacu: Guvernarea PNL produce 600.000 de şomeri. Liberalii distrug tot ce se câştigase în 3 ani cu PSD

Replica API 3 iulie 2020 | 00:00 1262

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că guvernarea PNL produce 600.000 de şomeri, iar în câteva luni "liberalii distrug tot ce se câştigase în 3 ani cu PSD".

Marcel Ciolacu

"Guvernarea PNL produce 600.000 de şomeri. În câteva luni, liberalii distrug tot ce se câştigase în 3 ani cu PSD. Statistica oficială ne anunţă că peste 628.000 de contracte de muncă au încetat definitiv în trei luni de pandemie (16 martie - 17 iunie). Iată factura incompetenţei echipei Iohannis-Orban în a sprijini eficient economia. Practic, în 7 luni de mandat, PNL a reuşit să spulbere tot ce câştigase România în 3 ani de guvernare PSD, când şomajul ajunsese la un minim istoric. Liberalii aruncă astfel ţara înapoi în guvernarea Boc-Băsescu, în 2011. Doar în acel coşmar economico-social am mai avut un asemenea şomaj de 5,2%", a scris Ciolacu pe Facebook, scrie Agerpres.

El a adăugat că guvernarea PNL nu reuşeşte nici măcar să menţină numărul actual al angajaţilor din economie, în schimb, liberalii "au putut să-şi angajeze aproape 15.000 de pile la stat".

"De fapt, singura strategie anti-şomaj care funcţionează în România de azi este să ai carnet de partid cu sigla PNL. Când oamenii rămân pe drumuri îţi trebuie mult cinism şi tupeu să vorbeşti despre investiţii faraonice în două cincinale. Liberalii insistă cu această farsă elogiată de un ministru drept 'planul Marshall al PNL pentru România'. Singurul răspuns care se potriveşte la asta este unul apăsat: Marş cu hoţia", a mai afirmat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mananci kakat bot inblanit
2
0
PSD PSDR FSN PCR
3
1
Au creat ma PSDisti locuri de munca pentru iubitele,copiii si nepoti lor la stat bineinteles prin toate birourile si in primarii"aici nu doar primari PSD",s-au inmultit astia atat de mult ca nici cu criza COVID 19 nu i-au trimis in somaj si ii mai condamna ticalosi pe P.N.Listi ca i-au lasat pe nenorociti aia de romani sa plece in lumea larga,de parca de binele creat lor de PSDisti au plecat oameni aia in lume sa castige o bucata de paine prin munca cinstita la sparghel prin abatoare ect.
2
0
Mda, ati creat voi locuri de munca in Romania cam cum a creat Fagadaul vostru parcari etajate in Constanta. Hai SICTIR ca mi se face scarba.
2
0
Auziti ba.........luava-s in sclavie ca pe niggers. Da Viorela manuela cand a fost prim ministru de ce a blocat legi zicand ca e...........neconstitutionale?Da cu copii de fosti detinuti politici si multe alte legi care trebuiau date pentru ridicarea tarii cum ramane?Pentru mine sclav cu slavon inseamna....ghiudem.
2
0
Pe timpul vostru au castigat baietii destepti salarii enorme pensii nesimtite si pensii speciale ! Nu va este rusine ?
3
0
la ma-ta! Cum dracu' mai aveti tupeu voi psd-istii sa comentati pe aici dupa ce ati dus tara la sapa de lemn?!
5
0
ce esti bai boule, nu Iohanis i-a trimis, ci EI au plecat in Germania. De bunavoie si nesiliti de nimeni. De ce noaptea ? Ptr ca atunci mizeriile psd-iste sunt treze si pot vedea cu ochii lor cum locurile de munca "create" de ei sunt parasite in devalmasie de unii care ar zbura si pe aripile avionului numai sa scape psd-ul pulii mele
4
0
Bai postacule politruc, din aia de la pompe funebre, cine i-a trimis pe sclavii romani in abatoarele nemtesti pe timp de pandemie, sfidand legea, pe timp de noapte ca hotii. Daca nu stii, iti spun eu , idolul tau Iohanis. Acum , dintre sclavii aia , peste 1.000 s-au infectat, iar cativa au murit. Dar ce spunea turnatorul Petrov, alt idol al tau. N-avem nevoie de medici, de profesori, de autostrazi. Ai memorie de carciumar, numai la plus, la minus , uiti.
0
5
in perioada 2000-2004 era un deputat psd de constanta care in audienta iti spunea foarte vesel : am 10 frati cu cate 10 copii . cand termin sa i angajez pe toti , vii la mine si iti gasesc si tie ceva de lucru . toate partidele vor aranja joburi doar pentru clientela lor . restul la interviuri fara rost si doar pentru trecerea timpului .
3
0
De-aia au plecat 5 MILIOANE DE ROMANI din tara, sub conducerea PDSR-PSD, din cauza SUTELOR DE MII DE LOCURI DE MUNCA " creeate " de catre PDSR-PSD prin DISTRUGEREA fabricilor, uzinelor si serviciilor din romania !!!
11
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108