REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.3° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
16.3° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ciolacu, întrebat dacă PSD mimează opoziţia: 'Vreţi să ne dăm foc cu benzină în faţa Parlamentului?'

Ciolacu, întrebat dacă PSD mimează opoziţia: 'Vreţi să ne dăm foc cu benzină în faţa Parlamentului?'

Replica API 22 martie 2021 | 00:00 1222

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a fost întrebat duminică, într-o conferinţă de presă organizată la Târgovişte, dacă "are sentimentul că PSD mimează Opoziţia", el răspunzând că formaţiunea politică pe care o conduce este în minoritate în Parlament.

Marcel Ciolacu

Ciolacu a adăugat că nu are înclinaţii spre gesturi extreme.

"Pe dumneavoastră nu vă încearcă sentimentul că PSD mimează Opoziția la momentul actual?", a fost întrebat Ciolacu de către un jurnalist.

"Nu am... În primul rând nu aş vrea să îmi dau cu părerea. Aş vrea să iau lucrurile concrete şi le discut cu colegii mei, unde iau deciziile. Ce înseamnă a mima Opoziţia?! În acest moment, PSD este în minoritate în Parlament. Există anumite lucruri democratice pe care putem să le facem sau nu putem să le facem. Momentan am avut discuţii pe buget, folosim toate atacurile, atât în Parlament, cât şi în afara Parlamentului. Nu îmi cereţi să.... Doriţi vreo bătaie în Parlament? Sau, nu ştiu, vreţi să ne dăm foc cu benzină în faţa Parlamentului? Nu am înclinaţii către aşa ceva. Îmi cer scuze", a fost răspunsul dat de presedintele PSD, potrivit stiripesurse.ro.

Marcel Ciolacu şi secretarul general al PSD, Paul Stănescu, au participat, duminică, în Dâmboviţa, la o acţiune politică. Ei s-au întâlnit cu parlamentari ai judeţului, primari, membri ai Comitetului executiv al PSD Dâmboviţa.

"Cu respectarea normelor în vigoare", a ţinut să precizeze Ciolacu, adăugând că la întâlnire a fost un număr restrâns de participanţi.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
sa va dati foc cu totii!
0
0
Cu cine sa faci opozitie ? Cu coruptii care inca exista in partid ? Un partid pe cale de disparitie.
4
0
sa dea D-zeu sa aveti remuscari si sa va dati foc la propriu.
9
0
Voi acum nu faceti opozitie ... faceti non combat ! Victor Ponta era de 10 ori mai cu sange in coaie decat tine ! Te-a prins Johannis cu ceva de nas ? Te are la mana ? Totusi PSD este cel mai mare partid din tara ...mai CIOLACULE !
6
3
va dati toti pesedeii foc !!! Dar mai la margine, la groapa de gunoi !!!
9
2
Lasa Ciolacule povestile cu consultarea colegilor, ai dat mana cu Iohanis si te faci ca muncesti pentru cei care te-au ales?! Esti pus ca sa distrugi PSDul si faci treaba buna. Multe " succesuri "!
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272