REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° ConstanÈ›a Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
10.4° ConstanÈ›a Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ciolacu: Iohannis este un politician cu accente de dictator, care trebuie să aibă mereu dreptate

Ciolacu: Iohannis este un politician cu accente de dictator, care trebuie să aibă mereu dreptate

Replica API 8 mai 2020 | 00:00 1267

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut, joi, că şeful statului, Klaus Iohannis, a arătat că este un politician "cu accente de dictator", "care trebuie să aibă mereu dreptate" şi care "atacă" instituţii fundamentale ale statului, precum Parlamentul şi Curtea Constituţională, "slăbind democraţia".

Marcel Ciolacu

"În ultimele două luni am văzut cea mai mare schimbare la un om politic în România. De la un preşedinte care se ruga de PSD să-i voteze Guvernul Orban, la un om politic măcinat de ură, confuz şi cu accente evident extremiste. Astăzi, Iohannis ne-a arătat încă o dată că este doar preşedintele PNL, el nu se mai comportă ca un preşedinte al României. Ultimele ieşiri publice ne-au arătat că a apucat-o pe cale greşită. Iohannis este un politician cu accente de dictator, care trebuie să aibă mereu dreptate. Iohannis trebuia să fie garantul Constituţiei, dar el atacă încontinuu instituţii fundamentale ale statului precum Parlamentul şi Curtea Constituţională. Prin asta, Iohannis slăbeşte democraţia şi netezeşte drumul către un trecut pe care ni-l doream uitat", a afirmat Ciolacu, într-o declaraţie de presă susţinută la sediul central al PSD, scrie Agerpres.

El a adăugat că preşedintele Iohannis "nu este un partener instituţional". "Este doar un alt politician de la PNL care a preferat un loc cald la Cotroceni, deşi în trecutul pe care îl blamează îşi dorea să fie premierul adus de mână de PSD. De două luni aşteptăm de la Iohannis şi Guvernul pe care îl conduce un program de relansare a economiei. Avem peste un milion de şomeri, majoritatea oamenilor mai au bani să supravieţuiască doar o lună", a declarat liderul social-democraţilor.

Potrivit lui Ciolacu, populaţia nu este testată pentru infecţia cu noul coronavirus, "firmele se închid în fiecare zi şi aruncă sute de mii de oameni în şomaj".

"Guvernul nu mai este credibil şi nu se mai poate împrumuta. Guvernul în curând nu mai are bani de salarii şi pensii. Mai mult, PNL şi Guvernul se folosesc de pandemie ca să fure prin firmele de casă. Deşi românii se confruntă cu aceste probleme în fiecare zi, Iohannis nu vorbeşte despre un proiect de relansare a economiei. Nici în seara asta nu am auzit nimic despre asta. Niciun cuvânt. Vorbeşte doar de PSD. La fiecare ieşire nu vedem decât o revărsare de ură şi batjocură la adresa românilor care aşteaptă soluţii pentru ceea ce pun mâine pe masă, pentru locurile lor de muncă, pentru familiile lor, pentru sănătatea lor. Vedem un preşedinte disperat să apere un Guvern incompetent şi incapabil să vină cu un un proiect ca să protejeze veniturile românilor. România se confruntă cu o pandemie şi cu o criză economică gravă. De şase luni, PNL este la guvernare. PSD este în Opoziţie. Nu mai aruncaţi vina pe alţii . Aveţi toată puterea. Guvernaţi, luaţi măsuri pentru români", a transmis preşedintele PSD.

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, joi, că Partidul Social Democrat a lucrat în Parlament "mult şi prost, toxic de-a dreptul". Potrivit şefului statului, PSD "a rămas acelaşi partid preocupat doar să-şi salveze baronii".

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
p s d partid de tradatori
2
0
Pasand vina unul pe celalalt fara a ceva ceva concret, denota ca sunteti la acelasi nivel; in public va terfeliti, in spate va incuscriti, iar perdanti sunt oamenii. Privind in toate partidele , fauna e fix la fel, toti s au rebranduit dupa propriul interes, fie au trecut de la un partid la altul , fie au ramas captivi intr un partid, fara a incerca sa l reformeze.
1
0
Bravo PSD!Bravo CCR!
0
3
Pai din toata clasa politica romaneasca nu ai ce sa alegi ca sa reprezinte si sa conduca acest popor!!! Atat de slabi sunteti!
2
0
Afara cu sasalau din tara
1
4
Suspendati INFECTIA ASTA DE SAS PUTUROS PRESEDINTE DIKTATOR
1
6
wc are apucaturii de dictator cu parctici STSLINISTE-GESTAPO..Cat despre psd ?..A disoarut odata cu Liviu Dragnea
3
2
pentru clasa politica din Romania, si asa vai de mama ei, psd nu mai are niciun om de valoare, cat de cat. Asta de fata este un exemplu concludent de suflator in ciorba...
7
0
Ati distrus toata Romania. Ajunge, nu mai acuzati pe altii.
8
1
Tu vorbesti de dictatura, blanosule de buzau, INTERIMATULE, ciumatule !? Ai uitat de dragnea, diabolicul, dictatorul, ... care va dezbinat, umilit si mintit, va inselat asteptarile ?? !! Ciocu mic! Esti un neica nimeni, pe langa d-ul Iohannis, TRADATORULE, tigan. Numai prostii faceti in parlamentul ala, de hoti, penali si tradatori, tradatori de neam, da... V-ati inhaitat cu maghiari, le pupati ghiulul. Te-ai facut GHIOCEL, ai tradat si mintit romanii, da. Tu vorbesti ?! Dispari ciumatule, cu clica ta de incompetenti, hoti si tradatori! Sunteti si ramaneti O RUSINE pentru istorie. Da, daa...
9
1

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108