REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
12.6° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ciolacu: Ministrul Bode trebuia să-şi dea demisia de onoare după accidentul din Argeş

Ciolacu: Ministrul Bode trebuia să-şi dea demisia de onoare după accidentul din Argeş

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:00 1093

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, la Fălticeni, că ministrul Transporturilor, Lucian Bode, trebuia să-şi depună demisia demisia de onoare după accidentul rutier din Argeş în care a fost implicată maşina în care se afla.

Marcel Ciolacu

''Este acelaşi lucru care se întâmplă aici, la Suceava. În viaţa politică trebuie să existe şi demisii de onoare. Atât domnul Flutur, cât şi domnul Bode trebuiau de îndată să-şi depună demisiile'', a spus Ciolacu, scrie Agerpres.

Liderul social-democrat a spus că orice demnitar poate să-i atragă atenţia unui angajat al SPP cum să conducă şi să respecte legislaţia în vigoare.

''Eu pot să-i spun aghiotantului ca să nu încalce legea sub nicio formă sau nu ne grăbim. Avem această posibilitate ca şi demnitari. În schimb, puneţi în oglindă ce s-a întâmplat cu domnul Oprea. Maşina domnului Oprea n-a avut accident şi atunci a venit la o demisie. Deci dubla măsură nu trebuie să existe. Am înţeles dubla măsură a guvernării, deschidem păcănelele, dar nu deschidem bisericile, dar şi la legea penală să ai dublă măsură nu cred că este corect, dar asta-i România normală pe care ne-a promis-o domnul preşedinte Iohannis'', a spus Ciolacu.

În opinia liderului PSD, cercetările în acest caz ar trebui să fie efectuate de către o unitate de Parchet militar.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pai nu a facut decat sa permita soferului sa incalce orice lege si nici nu a fost la volan. Daca Bode este de la PNL,normal ar fi sa fie decorat ca soferul lui a facut accident si a ranit niste romani de rand,adica din cei pe care se pisa toti penelistii cu tupeu.Bai fraieri corditi,daca nu va tineti gura si va mai legati de regimul condus ieri de Base ,azi de Iohannis,va ia mama dracului! Nu va este clar ca Romania e a interlopilor si a securistilor,a smecherilor? Mucles,ca vom cobora democratia din pod si punem gratii la blocuri,facem Romania o mare puscarie cu munca silnica!
2
1
CIOLACU TERMINATI VOI CEI CU PSD VOSTRU SUI CU TOATE CICATURILE VOASTRE 30 DE TARA SI POPORUL AU FOST PUSE PE CHITUCI CU PSD VOSTRU HUUUU HUUUUUU HUUUUU CU PSD VOSTRU ACUM CIOLAC DE WC
5
2
Cum poate sa vorbeasca vreun psd-ist de onoare?
5
1
vreunul dintre voi care ati incercat din rasputeri sa puneti stapanire pe tara- slava domnului de unul am scapat este la puscarie, de o alta analfabeta- viorica incercam sa uitam si sa privim, cu incredere, spre normalitate- nu va fie teama - sluga dorneanu inca nu a uitat din ce partid provine si de rasplata facuta cadou de detinut prin acele imense pensii de toate tipurile
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272