REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
15.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Ciolacu: „Ministrul Voiculescu a ştiut, înainte de incident, că TIR-ul în care au murit trei oameni este defect“

Ciolacu: „Ministrul Voiculescu a ştiut, înainte de incident, că TIR-ul în care au murit trei oameni este defect“

Replica API 14 aprilie 2021 | 00:05 1229

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, a spus, marţi, că ministrul sănătăţii a ştiut, înainte de incidentul de la Spitalul Victor Babeş, că TIR-ul ATI în care aveau să moară sufocaţi trei pacienţi era defect, scrie antena3.ro.

Marcel Ciolacu

Ciolacu a precizat că are informaţia de la mai mulţi manageri de spitale din Bucureşti, care au participat la o video-conferinţă cu ministrul Vlad Voiculescu.

"Eu, personal, Marcel Ciolacu, am vorbit cu trei manageri de spitale din Bucureşti. Mi-au zis că au avut o conferinţă cu ministrul sănătăţii, cu doamna secretar de stat Moldovan, cu domnul Arafat, cu toţi managerii de spitale, şi private, şi de stat, şi ale Ministerului Sănătăţii, şi în subordinea Primăriei.

În conferinţă, managerul de la spitalul cu incidentul de aseară, soldat cu trei decese, a spus textual: 'Nu funcţionează TIR-ul pe care ni l-aţi trimis de la Ploieşti! Astăzi am vorbit cu colegii mei de la Ploieşti: lucru perfect adevărat.

Cei de la Ploieşti au disponibilizat acest TIR pentru că nu a funcţionat la Ploieşti!' Şi domnul ministru a spus 'Voi vorbi eu cu firma, să vedem ce remediem!'

Iar firma s-a văzut a cui este, a unui fost ministrul liberal. Deci, ministrul a ştiut că nu funcţiona acel TIR în care au murit trei oameni! Prim-ministrul României, preşedintele, serviciile statului român nu ştiu acest lucru? Şi-l mai menţin în funcţie?", a spus preşedintele PSD, Marcel Ciolacu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ciolacu e mai tantalau decat Veorica.
1
3
Vand motorina furata din rezervoare de la TIRuri!
4
0
Asta este grav,foarte grav.
5
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212