REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.2° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.2° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Ciolacu ne îndeamnă să cumpărăm produse românești, îmbrăcat cu vestă Tommy Hilfiger

Ciolacu ne îndeamnă să cumpărăm produse românești, îmbrăcat cu vestă Tommy Hilfiger

Replica API 7 aprilie 2020 | 00:42 4175

Politica nu poate lipsi nici măcar în aceste vremuri critice pentru sănătatea populației. Ea este peste tot, respiră, adulmecă și câteodată se hrănește cu suferința oamenilor pentru a expune mici realizări sau populisme. Președintele PSD, Marian Ciolacu, a ieșit aceste zile la cumpărături, mânat de ideea de a cumpăra produse românești. Social democratul a postat mai multe poze pe pagina sa de Facebook, prin care a îndemnat românii să achiziționeze produse românești pentru a încuraja industria autohtonă. Nimic rău până aici. Chiar a fost o inițiativă care a strâns multe aprecieri prin comentarii de la mulți oameni care susțin că președintele PSD a făcut ce trebuie.

Azi am dat o fugă până la magazin

„Azi am dat o fugă până la magazin să fac câteva cumpărături pentru zilele următoare. Așa cum vă spuneam, este important pentru fiecare dintre noi, pentru economia românească, să alegem produse românești. Să susținem producția românească și pe antreprenorii români. Eu am cumpărat astăzi produsele acestea. Voi ce produse făcute aici, la noi, în România ați cumpărat ultima dată?”, a fost mesajul postat de Marcel Ciolacu pe pagina de Facebook.

Președintele PSD a omis să poarte mască și mănuși de protecție

Înainte de a se poza, Marcel Ciolacu a uitat un element esențial, pe care orice persoană ar trebui să îl respecte în perioada stării de urgență. Este vorba despre mănuși și mască de protecție, două lucruri sfinte în aceste vremuri păcătoase. Chiar în aceste zile, secretarul MAI, Raed Arafat ieșea de zor pe posturile de televiziune și îndruma cetățenii să poarte măști de protecție, chiar dacă acestea nu prea se mai găsesc, ba mai mult, acesta a sugerat să se ajungă și la improvizații pentru a scădea riscul de transmitere a virusului.

Produse românești cu elemente străine

Un alt element mai puțin menționat este faptul că președintele PSD, Marcel Ciolacu încurajează achiziționarea produselor românești și antreprenorii români, într-un lanț de magazine ce are sediul în Olanda. Nu mai punem la socoteală faptul că nu știm cu ce marcă de mașină s-a deplasat Marcel Ciolacu la magazin, care mai mult ca sigur nu este românească. Vesta pe care o poartă deputatul social democrat nu este confecționată sigur de o firmă românească, dar acesta este un lucru mai puțin important.

Mesajul afișat la sfârșitul postării este mult mai profund însă, pus alături de un hashtag, lucru mai puțin agreat de către PSD de când cu nașterea #rezist.”#unprodusromânesccumpăratunlocdemuncăsalvat”. Întrebarea este următoarea: Dacă un produs românesc cumpărat poate salva un loc de muncă, oare o postare de acest gen poate salva un vot?

Petruț IACOB

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cat sunteti de ipocriti
0
0
O sa dispara pesedeu si o ramana numai baietii astia competenti de acum. Din pacate firmele romanesti s-au cam inchis. Tocmai pentru ca in 30 de ani am luat doar de la chinezi sau alte firme "de top". Si asta nu are legatura numai cu pesedeii. Au gustat din dulceata corupta a puterii toti si au favorizat inchiderea firmelor romanesti. Dupa gripa asta vad ca vor invia multi politicieni "corecti". Nu ne facem bine.
0
1
Ne uimiti.articolul.asta nu respecta linia trasa de partid.petrut iacob, este doar o chestiune de timp pana cand vei fi dat afara.dar barem ai mictionat pe ciolacu. Un articol care releva realitatea din romania.un articol din care reiese snobismul ipocrizia si jegul care sta in politicianul roman. Sa ne bagam pl in ciolacu si toata slahta de politicieni mizerabili. Muie multa
3
1
Sa ne bagam pl n tine de rupt.veste de la tommy camasa de la zara vesta de la hm jeansi de la lee cooper samd Albalactul nu mai e dr mult romanesc Caroli la fel Fmm de retardat cu propaganda voastra imputita
2
2
Toti psdisti sunt niste ipocriti. Am asistatla o discutie intre psdisti si se laudau ca ei la alegerile locale se bazeaza pe carcase!!! Cand am intrebat ce sunt alea au ras si mi-au raspuns ca sunt pensionarii. Asta ca sa auda si pensionarii Constantei cum sunt ei catalogati. Niste carcase. Are vreun psdist Logan sau Duster personal? Nu de la RAJA, ca ala e mokka. Are i metin cerkez, ca e consilierul lui stroe, adica ii face cafeaua.
3
2
costa 4 ron in piata. Pe un ied de 5-6 kg, cat o pisica, se cere 25 ron pe kg. Sa-i ajutam pe producatorii romani sa ne jecmaneasca. Ca nu mai ei sufera, noi traiem boiereste. Hai sictir
2
1
Sa te duci la vreo intalnire simandicoasa la orice partid. Juri c-ai ajuns la salonul auto. Media de varsta a masinilor e de maxim 5 ani. Iar pe ei sa numeri produse Braiconf, Meyer, Clujana, Secuiana sau altele mai amarate ... LOL - nici macat cat rotile de rezerva.
3
0
Cata ipocrizie! Atat??? Dupa 30 de ani de jaf nationalizat??? Cu atat apari, bai papagalule? Partidul tau nenorocit a condus tara asta amarata in 80% din timp si tu apari cu mesaje atat de patetice? Unde este sistemul sanitar romanesc? Unde este productia romaneasca? Sunteti niste nenorociti si veti plati!
7
1
hainele sunt de pomana, de la un parastas.
8
0
Manipulare ordinara.Parca e singurul roman care se imbraca cu haine de firma.Toti romanii poarta haine de firma. Si chiar daca vrei sa porti haine romanesti , nu mai se fabrica in ROM. Dar bai ziaristule de mucava , omu se referea la produse alimentare.
2
10
Muia su suptul pulii, face parte din ADN-ul PSDistilor....hai treci si baga un deeptroath!
12
2
Pot veni o mie de virusi... Snobii si cacatii infatuati raman neschimbati... Rusine
5
1
burberry lipseste, ciocati si camasa cu decolteu a la mazare n-are,deci nue pesedist veritabil. ciolac tzilibidac
7
1
cine pricepe stie, si-a vazut deja ca sub vesta de la TH are un pulover cu fermoar de la Hugo Boss.
10
0
ipocrizia nu salveaza Romania.
3
0
De 30 de ani ne indeamna sa cumparam produse romanesti, desi au vanut strainilor TOTUL !!! Cum se face ca NICIUNUL din psd nu a luat CIUMA GALBENA ? ? ?
6
1
Sa il si vad ca mananca salamul sasesc pe care il tine in mana.
9
1
Sunt de acord sa cumpar produsele romanesti de calitate. E bine si daca mai marii nostri au curaj sa interzica importul de ciurucuri din afara ,la preturi de marfuri prima. Romanii sunt bombardati de ani de zile cu tot felul de marfuri proaste,deja nu prea au la ce sa se raporteze si s-au obisnuit cu situatia in care cumpara cu mmulti bani ce e mai slab calitativ in lumea asta si culmea,cu aprobarea barosanilor tarii.
3
0
Mai pasarei, dc nu iubim pnl ul asta nu inseamna ca votam cu psd ul. Oare de ce nu se poate intelege asta? Poate fiindca sunteti limitati sau pt ca aveti ca principal job pupatul in fund in stil pnl si injuratul oamenilor ce inca pot face unele diferente. Cu toate ca nu am gasit prea multi votanti pnl, si asta este un mare semn de intrebare, v ati facut remarcati doar injurand, dand contra exemplu psd ul. Nu ati venit cu o plus valoare. Pnl nu straluceste, ba chiar pute.
6
4
SA.I VAD SI PE ASTIA CARE SUNT LA PUTERE ACUMA PE UNDE SCOT CAMASA ! LUMEA O SA MOARA DE FOAME ! O SA IASA LUME MAI MULTA CA PE 10 AUGUST
3
7
Si asa am aflat orientarea politica a cotidianului Replica. Uite ca nu sunt impartiali si inca o data avem dovada unui articol ce urmareste scopuri personale ale jurnalistului. Va multumim.
6
6
Ciolacu, alt muist hotz si corupt PSDist.Unitatea de masura a hotiei e 1 PSD.
18
3
Pun pariu ca nu conduce o masina de productie autohtona!?...asa si?
12
5
Sa va dau la muie la circotasi!sinteti niste cretini!nici in ultimu' ceas nu va treziti!cocalarilor!
5
14
@muie pesede : daca tot o 'ardem' pe mesaje pline de logica, bun simt si substanta, atunci ia d'aici : muie peneleprelor in frunte cu plavanul KaKalaus Wierme Wuhannis, prim ministrul Lucovid Orban al 19-lea cel vopsit negru corb, strategul imprumuturilor si prietenul bancilor si multinationalelor, CaCatzu, si Rares Ruj Roz. Si, cu voia dvs., ultimul pe lista, prefectul Nicolescu, cel care a umplut Constanta de 'diasporezi' si spitalele Constantei de pozitivi Covid.
12
11
si ciolanului hilfinghist !!! Cu cacat !!!
11
7
Asa si ? O ardeti ca nu are vesta romaneasca ? Dar voi de ce aveti presedinte neamt si prim ministru ungur ?
7
13
Putea sa isi puna masca la gura cand a fost la cumparaturi . Nu ii mai sarea cacat din gura . Javre ordinare . Cine masa ii crede pe infractori . Daca le pasa de noi , daca le pasa de situatia din spitalele din Romania , aveau sa investeasca in sistemul medical nu ce au facut , au lasat sa se duca de rapa . Acum vin si ne indeamna sa cumparam produse romanesti pai toate produsele astea sau aproape toate sunt produse facute de catre companii de afara .
10
5
O avea dinainte de pandemie !
5
4
au rasarit jegurile pesediste sa comenteze pe aici de cind nu mai merg la mocangeala la cluburile pensionarilor unde o cafea e decontata cu 5 lei .stati dracu ca va ia virusu si nu prea scapati voi astia mai bosorogi siktir cu partidul vostru de hoti .au disparut toti la autoizolare in viloaiele lor .nea florea ti-a venit pensia aia de 60.000 lei ?
10
8
un excroc securist si asta , du te acasa sarlatanule
12
4
tot ii dati cu psd ul, huh??..vedeti ca ciuma galbena va omoara prin spitale...
8
12
De parca romanii votanti de PNL sau USR cumpara de la Clujana sau Braiconf. Oriunde de duci rezistentii poarta ambalaj Nike, Tommy H, Calvin K etc. Adevarul este majoritatea populatiei este moarta dupa branduri desi companiile folosesc munca ieftina cu 10 centi pe ora prin zone sarace precum Romania. Ca sa vb de ipocrizie trebuie sa ne uitam un pic in oglinda.
13
8
Petrut este ca cei care nu au geaca romaneasca, ie, itari si suman, nu trebuie sa cumpere produse romanesti. Caci altfel sunt prefacuti si e rusine. Am luat la cunostinta. Ma duc sa iau o traista de caviar, un camion de jamon si o galeata de Chateau Rotschild. Multumit, Iacobe?
7
5
Ipocrizie tipic pzdista
10
7
Dupa ce cu cateva zile in urma CIOLACU ii cerea lui ORBAN sa fie atent ca vine criza alimentara acum ii indemna pe romani sa cumpere alimente romanesti din magazine se cam bat cap in cap declaratiile astea si nici exemplul dat de PSDisti cu parcul lor auto unde nu prea se gasesc masini prodse la uzinele Dacia din Romania nu sustin declaratiile liderului PSD.
11
2
Fereste-te sa iei COVID. Ca se moare la comorbiditati. Si, dupa cum au demonstrat astia mai jos, tu ai comorbiditati: esti prost.
6
1
Ce om ipocrit, rade miseleste, exact ca tiganii care fura portifele si cersesc, acelasi caracter infect.
13
4
pt tine si manutele tale verzi, ciolacu era ipocrit daca venea in ie si cu caruta, ca loganul nu e romanesc. asa a venit cu ce se imbraca de obicei. Voua va plac doar manipularile hastagiste!!
9
12
Ciolanu asta una spune alta face. Trebuie sa fim atenti la el.
9
6
Ni la romani n-au 150euro sa dea pe o geaca asa ca-i critica pe aia care au
8
7
Pai chestia asta "cumparati local" a pornit de vreo luna. Luna in care mall-urile au fost inchise. Zici ca geaca aia a fost cumparata cand a iesit ieri la bacanie? Sau trebuia sa iasa in curul gol ca, n-asa, pana acum nu prea s-au facut geci in Romania?
15
13
Ce treA are haina cu faptul ca trebuie sa cumparam produse agroalimebntare romanesti? Initiativa este f buna!
12
23
A facut si el in luctu bun indiferent ce geaca avea pe el.
9
21
Acest ciolache Slugoiul lui dragnea e mai prost ca veorica
23
6
ia uite-l si hashtag-istul asta ... cum era vorba aia ? vesta Tommy , pulover Hugo Boss , camasa probabil si aia Boss - na ca s-a strans de vreo 3 pensii ale amaratilor
20
5
Au inceput gunoaiele sa imprastie venin , politica chiar nu are legatura perioada asta , nu luati in gluma situatia , cat despre smenari si mari afaceristi , lumea asta nu o ramana nimanui , nu ia ramas lui caesar napoleon ,alexandru ,suleyman .
21
6
De-aia aveau afaceri unii pesedisti prin Madagascar si Brazilia!Si milioanele in valuta le tineau tot in banci romanesti!Mama voastra de patrihoti!Cumparati produse romanesti dupa ce ati vandut Romania en-gros si en-detail!
29
4
Felicitari pt articol ! Ipocrizia face parte din fisa postului de politician. Nu ii iubesc pe olandezi, dar mega - image parca sunt din Belgia.
30
4
Baga ti va rog articolul cu Mario Iorgulescu. Am niste salam, carne si grasime de umplut in frigiderele altora.
25
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272