REPLICA ONLINE CONSTANTA

4.2° Constanța Mar., 19 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6673
4.2° Constanța Marți, 19 Martie 2024 Anul XX Nr. 6673
 

Ciolacu: O să convoc Bpr pentru eliminarea pensiilor parlamentarilor; condiţia - banii să fie folosiţi pentru alocaţii

Ciolacu: O să convoc Bpr pentru eliminarea pensiilor parlamentarilor; condiţia - banii să fie folosiţi pentru alocaţii

Replica API 25 noiembrie 2020 | 00:00 1068

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat marţi că va convoca de îndată Birourile permanente reunite pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, condiţia fiind ca aceşti bani să fie folosiţi pentru dublarea alocaţiilor.

Marcel Ciolacu

"Voi convoca de îndată Birourile permanente reunite pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor, cu condiţia ca aceşti bani să fie folosiţi pentru dublarea alocaţiilor. Asta înseamnă ca PNL şi USR să nu mai chiulească şi să deblocheze urgent activitatea Senatului. Până atunci, tot ce fac se numeşte minciună şi populism ieftin", a scris Ciolacu pe Facebook, potrivit Agerpres.

PNL a solicitat marţi convocarea Birourilor permanente pentru adoptarea proiectului de lege privind abrogarea pensiilor speciale pentru parlamentari, a anunţat liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, care a susţinut că demisia preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, din Camera Deputaţilor este "o cacealma".

"PNL nu acceptă acest privilegiu pentru parlamentari, acela al pensiilor speciale, PNL fiind adeptul constant al pensiilor plătite în baza contribuţiilor. Din punctul de vedere al PNL, singura soluţie pentru eliminarea pensiilor speciale ale parlamentarilor o reprezintă abrogarea articolului 11 din Statutul senatorilor şi deputaţilor şi nu există o altă soluţie care să rezolve pe deplin întreaga problemă. Astăzi, am depus la primele ore ale dimineţii o solicitare de convocare a Birourilor permanente ale Camerei Deputaţilor şi Senatului (...) pentru ora 10,00. Aşteptăm ca Birourile permanente să trimită la Comisia de statut proiectul de lege al PNL, care este blocat din luna iunie de către Biroul permanent al Camerei Deputaţilor, pentru a fi dezbătut şi votat astăzi în plen", declara Roman, într-o conferinţă de presă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Atentie si la Limanu este un pacalici albanez la butoane! Acest bufon nascut si crescut in stepa mangalistanului, scolit la discotecile tiganesti se crede imparat pe tinutul prosper in curvasarie si mining de fervechi , tinutu supranumit Sudu Costantei , ca si galeria unei echipe de poorbalisti. Asadar papagalul obez de la Sudu Costantei vrea sa fie senator . Amuzanta situatie ! Muie psd pnl in concluzie. Muie la corvetele de costanta
2
1
Noi am cerut, cerem si vom cere anularea tuturor pensiilor speciale pe care voi le-ati dat bugetarilor care stau in scaune tota ziua.
6
1
Tiganul lingurar crede ca ne prosteste. Eliminarea pensiilor speciale pentru parlamentari e un fel de frectie la un picior de lemn. Dupa alegeri totul va fi uitat, asa cum au facut pana acum. Pensiile speciale vor ramane in vigoare, iar prostimea care s-a dus la vot o sa ia muie.
5
3

REPLICA

LOTO

6/49
294439101410
5/49
31213917-03-20243 0 1 5 5 7 6
joker
371118333920