REPLICA ONLINE CONSTANTA

17° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

Ciolacu: Pensiile militarilor sunt pensii de serviciu pe care le au toate ţările NATO

Ciolacu: Pensiile militarilor sunt pensii de serviciu pe care le au toate ţările NATO

A.F. 19 noiembrie 2022 | 00:00 840

Preşedintele Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, a declarat vineri, la Reşiţa, referindu-se la pensiile militarilor, că acestea sunt pensii de serviciu şi că toţi militarii din ţările NATO primesc astfel de pensii.

Marcel Ciolacu

"Am văzut recomandarea Băncii Mondiale privind pensiile de serviciu pentru militari. Noi facem parte din NATO. Toate ţările membre NATO au pensii de serviciu la militari", a spus Marcel Ciolacu, într-o conferinţă de presă, scrie stiripesurse.ro.

Totodată, liderul PSD a apreciat că plafonul de 9,4% din PIB pentru sistemul de pensii ar trebui scos din PNRR. În acest context, el a arătat că în cazul unei recesiuni economice, PIB-ul ar putea să scadă, ceea ce nu ar mai permite majorări ulterioare de pensii.

Marcel Ciolacu a reiterat ideea ca pensiile mici să crească cu mai mult de 15%, pentru ca persoanele cu venituri reduse să poată trece peste această perioadă dificilă.

Preşedintele PSD a participat vineri, la Reşiţa, alături de alţi lideri social-democraţi, la conferinţa judeţeană de alegeri a PSD Caraş-Severin.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tot ce avem si inca nu a fost furat sau vandut de tradatorii tarii ,a fost facut,construit de cei ce azi au pensiile de tot cacatul,tinute asa special ca aceia mai sensibili sa moara naibi. Prostimea care se revolta ca batranii vor o viata ceva mai buna,uita ca si ei vor imbatrani,la naiba,si nu cred ca le va place sa fie luati la misto' de tembelii tineri de atunci. In loc sa se uneasca,populimea romaneasca se autodezbina si face mai usoara mentinerea sub bocancii imputiti ai puterii putinul popor ramas,supravietuitor. Iar cei ce se sacrifica pentru tara o cam fac degeaba. Poate nu or sa o mai faca. Poate pleaca si ei la sparanghel,decat sa lupte cu armele pentru un popor care ii ia peste picior.
0
1
In SUA militarii sunt cinstiti si onorati nu ca la noi. Oamenii strazii sunt aia cu capacitatea intelectuala ca a ta. Ai fost toata viata un boschet si boschet vei muri, frustat ca altii au pensii militare si tu nu ai.
2
3
De aceea cei mai mulți "oameni ai strazii" din USA sunt foști militari care nu au contribuit! Punpindosismul rromanesc se vede! Doar ei!
3
3
Pai faceti si voi mai Ciolacule aceleasi pensii raportate la pensiile minime ca cele din tarile despre care vorbesti,caci in tarile alea legea spune ca toti oaneni au dreptul la o viata decenta si pensiile cresc de jos in sus atat cat o permite bugetul tari,dar voi ati facut invers,adica ati dat mai intai pensii mai si de serviciu dupa care restul romanilor sa se descurce cum stiu sau moara de foame si frig caci voi ati pus carul inaintea boilor.
6
3
ba nu sint!!!ai muncit,ai luat banii.voi vreti bani si dupa moarte,daca se poate.pensii dupa contributivitate la toti,nu o freci 20 de ani ai iei pensie demtrei ori mai mare ca ala care moare la 65 sa.ti plateasca pensia,ciuca!
8
4
Pai egalati pensiile cu a unui fost maturator cu a unuia care a lucrat in ture si a pierdut o groaza de nopti la munca ca asa vrea ciolacu
8
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272