REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.5° Constanța Vin., 29 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6683
20.5° Constanța Vineri, 29 Martie 2024 Anul XX Nr. 6683
 

Ciolacu: Pensiile speciale ar trebui impozitate progresiv

Ciolacu: Pensiile speciale ar trebui impozitate progresiv

Replica API 20 iunie 2022 | 00:00 1008

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, luni, că pensiile speciale ar trebuie impozitate progresiv în funcție de venit. Acesta a mai spus că s-a „săturat la fiecare discuție să apară tot felul de tiriplici care vin și-și dau cu părerea după ce au distrus România și să spună ce se întâmplă și cum creionează ei viitorul luminos și cât de bună este cota unică”.

„Ne dorim o societate normală, justă, sau vom continua să fim pompierii de serviciu. Eu și PSD nu ne dorim. Sau să facem parte dintr-o coaliție în care venim cu programe pe termen scurt, mediu și pe termen lung, ceva predictibil și discutat cu toată lumea, fără să impunem noi PSD sau PNL ceva. M-am săturat. S-au rezolvat pensiile speciale în 30 de zile. Eu n-am pensie specială. Cred că în zona de pensii speciale trebuie venită cu o impozitare progresivă în funcție de venit și să închidem acest subiect în România. M-am săturat la fiecare discuție să apară tot felul de tiriplici care vin și-și dau cu părerea după ce au distrus România și să spună ce se întâmplă și cum creionează ei viitorul luminos și cât de bună este cota unică, care nu mai există în România. E o mutație cu excepții.

Invit pe toți partenerii, să ne așezăm la masă cu toți specialiștii, cu ministrul Finanțelor. Este timp. Stăm o săptămână dacă este nevoie, 12 ore pe zi și închidem și ieșim cu ceva. Ce facem pe termen scurt, ce facem pe termen mediu și cum va arăta România în viitor. Nu sunt pompier de serviciu. Am fost pompier după două guvernări de dreapta dezastruoase. Domnul ministru al Finanțelor are deja o propunere pe care o va face în coaliție.

Sunt ferm convins în continuare că nu vorbim de o rupere a coaliției. Sunt ferm convins că trebuie să fim mai atenți la anumite declarații și să ne reașezăm la masă și să venim cu cele mai bune soluții așteptate de români”, a declarat Marcel Ciolacu, la sediul PSD, scrie digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Pensiile speciale ar trebui retrase poate atunci veti simti altfel situatia si va veti gandi si la clasa muncitoare .Mergem la la piata cu 100 lei si acasa consideri ca nu ai nimic in frigidet . In ce tara traim ,la Monaco ?
1
0
Ma nemernicilor, cat ne mai aburiti cu pensiile speciale ? Cat va trebuie ca sa le anulati ? Faceti un referendum sa vedeti cati vor anularea pensiilor speciale, daca o lalaiti asa !
1
0
team inteles escule , asa o sa fac , nu fi ...tiriplici!
0
0
Ca sa nu fie discuti cu privite la suma impozitata, nu mai bine le desfiintati la gel ca CSA, AGA, bani pentru partide,etc.
0
0
Ursuletul se crede inca in opozitie mereu sune ca ar fi bine sa se faca.Cioli reprezinti partidul cu cei mai multi parlamentari,fa ma odata ceva nu tot veni cu declaratii,pentru ca atunci cand sa marit pretul la energie electice,gaze si petrol totul a mers ca uns intre PSD si PNL nu a fost nici o dezbatre in parlament,noaptea sau culcat romani si a doua zi sau trezit cu stirea"bomba",iar vou ati argumentat ca asha este in Europa,ei uite aici nu prea ai dreptate 100% pentru ca"ai uitat"sa vorbesti si despre veniturile oamenilor din tarile alea europene.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
15331744146
5/49
383120264010
joker
3416910367