REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.9° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
15.9° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ciolacu: Premierul „se foloseşte“ de victimele incendiului de la „Matei Balş“ pentru a argumenta austeritatea

Ciolacu: Premierul „se foloseşte“ de victimele incendiului de la „Matei Balş“ pentru a argumenta austeritatea

Replica API 2 februarie 2021 | 00:00 1124

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a afirmat, luni, că premierul Florin Cîţu ''se foloseşte de morţii de la 'Matei Balş'" pentru a argumenta austeritatea.

Marcel Ciolacu

"Cîţule, le-ai arătat românilor cât de neom poţi să fii, minţind o ţară întreagă aflată în stare de şoc în ziua tragediei de la Balş că în spitale se cheltuie 95% din bani pe salarii şi sporuri! Te-ai folosit, meschin şi calculat, de impactul mediatic al dramei pentru a emite o ticăloşie patentată de Băsescu, acum un deceniu: să asmuţi categorii de români împotriva altora", a scris Ciolacu, pe Facebook, potrivit Agerpres.

Potrivit acestuia, "adevărul este simplu şi se află în actele bugetare pe 2020, girate chiar de Florin Cîţu, ca ministru al Finanţelor".

"Totalul cheltuielilor de personal din sănătate (salarii plus sporuri) este de SUB 9%! De 10 ori mai puţin decât pretinzi, mitomanule! Ai tăiat anul trecut investiţiile în spitale, atât de clamate acum de tine, până la un infim 2,5%! Şi asta în an de pandemie, când tu şi Orban tocaţi aiurea banii ţării pe afaceri de partid gen Unifarm! Salariile medicilor, triplate de PSD pentru a stopa exodul acestora, ne ţin încă pe ultimul loc în Europa la venituri brute lunare în domeniu. Să te foloseşti de morţii de la 'Matei Balş' pentru a-ţi argumenta austeritatea ne arată, Cîţule, că eşti expresia cinismului pe care această putere le-o arată românilor, zi de zi! Cu tine, liberalismul ajunge să îngroape umanismul!", a transmis liderul PSD.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dar voi natarailor dece nu ati facut nimic cat ati fost la putere,acum stati ca niste milogi si va umiliti in fata guvernantilor,nu mai aveti nici o speranta de revenire,de fapt cu Ciolacu in fruntea partidului sansele de revenire sunt zero,Ciolacu parca isi plinge esecul,asta care toata ziua plange pe la toate usile.
1
0
Ia zi ba malaku cu cat te-a platit prostanaku da putin sa-i vinzi tara ba?Cred ca romanii s-au prins da sparla.
3
1
Si lingeti scula sub masa ca la masa nu ai loc pentru lung timp.
1
1
Pana una alta eu vad ca voi PSDisti va folositi de toate greutatile prin care trec romani,in afara de incendii ati condamnat guvernul vara trecuta ca se foloseste de"o boala care nu exista" COVIDul,iar in cazul incendiilor de vina sunt spitalele vechi pt.ca altele nu avem si sau reteaua de distributie a calduri,veche si aia de pe timpul lui nea Nicu.Ma Ciolacule dupa 1990 nu ati investit nimic,nici voi,nici alte partide,numai carpeli dar de la atatea carpeli incepe sa se rupa totul,sau ati investit doar pe hartie si pt.asta sunteti vinovat toti cei care ati avut bani tari pe mana.
5
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212