REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
17.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ciolacu: Protestatarii nu au culoare politică! Au ieșit în stradă din disperare și sărăcie

Ciolacu: Protestatarii nu au culoare politică! Au ieșit în stradă din disperare și sărăcie

Replica API 31 martie 2021 | 01:10 1175

Președintele PSD, Marcel Ciolacu, consideră că protestatarii nu au culoare politică și nu susțin un partid anume, însă disperarea, sărăcia, dar și faptul că nu mai suportă măsurile luate de Guvern, toate acestea i-au determinat să iasă în stradă, scrie stiripesurse.ro

”Nu mai încercați să vedeți politizare acolo unde e doar #disperare, sărăcie și silă pentru modul în care guvernați!!!

Nu pedepsiți un popor întreg pentru că nu sunteți voi în stare să închideți 5 cluburi care nu respectă regulile. Nu e vina oamenilor că ați pus statul român în genunchi și nu sunteți în stare de nimic!

Lumea a ieșit în stradă din disperare, din #sărăcie și pentru că s-a săturat de voi și de #aberațiile voastre! Le-ați distrus locurile de muncă! Le-ați ținut copiii fără școală! Le-ați închis afacerile! Oamenii simpli nu au slugi ca voi, care să le facă cumpărăturile. Oamenii simpli muncesc la ora la care voi închideți magazinele!

Soluția nu e cea cu care sunteți obișnuiți, aruncarea vinei pe alții. Soluția este #regândirea restricțiilor aberante introduse. Iar, dacă voi nu sunteți în stare, este momentul ca președintele Iohannis, cel care v-a încredințat această guvernare eșuată, să revină de la plantat copaci și să-și asume responsabilitatea!

PS: Politicienii # mă acuză că am spus că voi merge la Biserică de Paște, desigur respectând toate normele sanitare. Neomarxiștilor fără Dumnezeu, chiar și Cancelarul Merkel a recunoscut că a greșit când s-a grăbit să le îngrădească nemților acest drept. Treaba voastră e să guvernați țara, nu să rescrieți Biblia!”, scrie Marcel Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
AUR este singurul partid pro crestin si pro roman
0
1
sa-i pupi in cur pe protestatari si ei pe tine!
0
0
Adevarat ce spui, dar sa nu crezi ca am iesit in strada ca sa punem in functie pe PSD-isti inapoi, sau pe cei din AUR! Ne e sila de voi si de PNL-USR! Sunteti toti o apa si-un pamant! Ati falimentat Romania!
8
0
Dupa ce ati saracit tara cu ciuma rosie ,acum omorati romanii instgandu-i sa nu respecte regulile sanitare Ati umplut puscariile dar tot nu va potoliti
3
4
Ghivole, ai mintea scurta? Cine a saracit tara asta 30 de ani? Voi cu Iliescu ciuma rosie, Nastase si Dragnea ati adus tara la saracie. Si acu vii sa dai sfaturi!
5
5
Hai sictir paduche rosu !
4
7
DA TE DRACU DE BURSUC JEGOS
5
6

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212