REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.7° Constanța Vin., 3 Mai 2024
Anul XX Nr. 6718
11.7° Constanța Vineri, 3 Mai 2024 Anul XX Nr. 6718
 

Ciolacu, PSD: Nu sunt de acord cu căsătoriile între persoane de același sex, nici cu parteneriatele civile

Ciolacu, PSD: Nu sunt de acord cu căsătoriile între persoane de același sex, nici cu parteneriatele civile

Replica API 17 martie 2021 | 00:23 1590

Marcel Ciolacu, preşedintele PSD, se declară un opozant al legalizării căsătoriilor între persoane de acelaşi sex. Liderul social-democrat afirmă că în acest moment este categoric şi împotriva parteneriatelor civile. Ciolacu a explicat, într-un interviu, de ce europarlamentarii PSD au votat, în majoritate, pentru rezoluţia Parlamentului European care apără minorităţile, inclusiv minorităţile sexuale.

Marcel Ciolacu

"Este o rezoluție care privește întreaga Europă. Nu este o lege care se impune în interiorul României. Vă repet, eu respect tradițiile și specificul României. România este o țară creștină și, mai explicit, eu nu sunt de acord cu căsătoriile între persoane de același sex", a declarat Ciolacu, scrie stiripesurse.ro.

Întrebat dacă este de acord cu parteneriatul civil, Ciolacu a răspuns: "Vom vedea la timpul respectiv. Cred că așa cum este România în acest moment este suficient. În acest moment categoric nu (nu este de acord cu parteneriatul civil, n.r.).

Cu referire la rezoluţia votată în Parlamentul European, Marcel Ciolacu a precizat că nu este vorba despre un document care să se aplice în dreptul intern.

"În acel pachet erau toate minoritățile, da? Eu nu pot să le cer colegilor mei să voteze împotrivă la ceea ce s-a discutat în grupul socialist. Aceea a fost hotărârea, eu v-am spus ce hotărâre am eu în interiorul României. Acea decizie la Bruxelles nu a fost o directivă. Repet, ceea ce s-a votat la Bruxelles a fost o rezoluție generică. Nu a fost o directivă de aplicare pe teritoriul României. Este normal să respectăm minoritățile și drepturile lor, dar asta nu înseamnă că mă obligi pe mine …sau anumite minorități să aibă drepturi mai multe decât…da? Sunt teme sociale, salariul minim european, egalitatea între bărbați și femei, natalitatea, sunt teme tot social-democrate", a mai explicat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
E partida bulanilor orlando cozma Codrin alifie stefanescu adi bombonel
2
0
acum mai e cum mai e,dar peste 20 de ani? toti alde smartfon nu stiu nici laca la pom cum se face.Investeste in viitor si psd va ajunge iar la putere,Viitorul maro viitorul psd
0
0
Normal ca ca e suficient ce e in Romania acum, doar ce se poate astepta de la un cioroi bolnav de hotie si prost facut gramada?! Ce sa stii tu ce se hotaraste la nivel european in cadrul socialistilor tai, cand tu abia vorbesti si scrii in romana?! engleza e un fel de limba extraterestrilor pt tine, ditamai seful de partid rosu! vai de capul tau de gainar, asta ti-e nivelul, de unde sa dai mai mult daca atata poti?!
3
3
Voi , ca opozitie , trebuie sa faceti ceva cu acest guvern , cu aceasta coalitie. Tara se duce de rapa , si pare ca nimeni nu vede. Unde sunt oamenii din Piete? Aaa... nu mai sunt organizati de rezisti , de servicii de ... etc etc. Vai mama noastra
2
6
te mai baga-n seama ciolanule ??? Muie cu cacat tie si postacilor pesedei !!!
5
4
felicitari! Un punct de vedere corect dpdv crestin si traditional.
6
4
Pictore vad ca esti unul care te bobardesti ,si esti pornit tare impotriva oamenilor normali !Ce fac aia e treaba lor !
4
4
comunistule, nu esti deacord cu casatoriile intre persoane de acelesi sex. Bunnn ! Dar cu popii care se fut in cur sau cu maicutele de la manastire care se ling in pizda esti deacord ?!! Cu TheoShpagoPopo pe care-l fute-n cur popa Tanasescu, fapt stiut de toata Constanta esti deacord ?!! Futuva-n gura de farisei si demagogi ce sunteti.
7
6
Foarte bine faci dragule.Cred ca spumega acu Cernea.El le purta grija dosniacilor.
7
4
ce opozitie faci tu dati demisia securistule si pleaca ajunge cit i-ai tinut tira lui iohanis
4
7
Si cand il maj ard pe orban in bulan daca voi va impotriviti?
7
6
Desi imi este antipatic, trebuie sa-i dau dreptate !
11
6
in 3.5ani astia sunt din nou la putere!!! mwepnl!!!coruptiaucide
8
8
Faceti OPOZITIE nu noncombat , scapati-ne cat mai repede de satanistii astia de la putere , ca altfel cat de curand or sa te futa-n cur USR-istii la propriu ! Da-ti ba Motiune de Cenzura si scapati poporul roman de urgia hotiilor astora !
19
10

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272