REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
12.4° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Ciolacu: Responsabilitatea pentru situaţia în care se afla astăzi România aparţine Guvernului condus de Iohannis

Ciolacu: Responsabilitatea pentru situaţia în care se afla astăzi România aparţine Guvernului condus de Iohannis

Replica API 9 octombrie 2020 | 00:11 1273

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a susţinut că "responsabilitatea" pentru situaţia în care se află astăzi România "aparţine în integralitate Guvernului condus de Iohannis" şi apreciază drept "greţos" faptul că autorităţile dau vina pe români pentru că Guvernul "a scăpat total de sub control pandemia".

Marcel Ciolacu

"Responsabilitatea pentru situaţia în care se afla astăzi România aparţine în integralitate Guvernului condus de Iohannis, oricât de mult balet ar face preşedintele în fiecare miercuri, în încercarea disperată de a-i spăla pe Orban şi gaşca sa de hoţi şi incompetenţi. Să ai toată puterea, dar să dai vina pe români pentru că Guvernul tău a scăpat total de sub control pandemia este groaznic de greţos! Este prea mult!", a scris miercuri Ciolacu pe Facebook, scrie Agerpres.

Liderul PSD se întreabă dacă "românii sau Iohannis şi PNL au deschis şcolile fără nicio măsură de protecţie necesară".

"Românii sau Iohannis şi PNL au ţinut cu dinţii să fie alegeri, în aceleaşi şcoli nepregătite pentru pandemie?! Românii sau Iohannis şi PNL sunt de vină că, deşi sunt de 10 luni la guvernare, nu mai există stocuri de Remdesivir, medicament esenţial în tratarea coronavirusului?! Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi pentru că nu se găsesc nici măcar vaccinurile antigripale?! Sau banalul Euthyrox? Românii sau Iohannis şi PNL sunt vinovaţi că achiziţia de ventilatoare a ajuns pe masa DNA şi nu în spitale, unde trebuia?!", a scris Ciolacu.

Liderul PSD a afirmat că românii sunt "adevăraţii eroi! Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze".

"Aţi mers prea departe cu tupeul! Voi sunteţi singurii responsabili pentru fiecare dintre miile de persoane infectate în fiecare zi! Voi şi dorinţa bolnavă de a păstra cu orice preţ puterea! Românii sunt adevăraţii eroi! Pentru că au făcut tot ce au putut să se protejeze! Fără sprijin din partea DSP-urilor, fără niciun sprijin din partea guvernului, fără măcar o comunicare coerentă din partea autorităţilor! P.S. Problemele românilor sunt locurile de muncă, accesul la sănătate şi educaţie reală, siguranţă alimentară. Nu foamea voastră de bani şi putere!", a adăugat Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Comentariile astea sunt scrise de unii care sunt buni doar la un singur lucru.Am sa deschid o muiangerie...
2
0
tiganule, esti convins cum se traduce notiunea de responsabilitate, atata timp cat voi ati fost iresponsabili. Nu iti este rusine sa apari iar si iar cu mizeriile astea?
5
0
Afla informatii noi despre cine formeaza Statul Paralel si ce averi au cei din Statul Paralel. Folositi adresele web: v55gs5i46t7j6ksy.onion.ws v55gs5i46t7j6ksy.onion.pet
3
0
Reponsabilitatea este a ta cu motiunile tale de cenzura. Ai blocat Guvernul sa isi faca datoria.
10
0
PSD,CIOLACU ATI SABOTAT SANATATEA POPORULUI ROMAN CU JOCURI DE SIRBA OLTENEASCA PRIN MOTIUNILE DE CENZURI SI HORE MUNTENESTI IN PASURI MARI DE AMENDAMENTE SI PRIN DOINE DE JALE ACUZATI ACTUALUL GUVERN SI PE PRESEDINTELE ROMANIEI CA AU GESTIONAT PROST SITUATIA LUI COVIDEL19 POPORUL ROMAN STIE FOARTE BINE CINE SUNT VINOVATII CU VINA MARE CARE AU PERTURBAT STAREA DE SANATATE A POPORULUI ROMAN VINOVATII SINTETI VOI PSD,ALDE SI DE ACEIA NOI POPORUL ROMAN VA RUGAM FRUMOS SA PARASITI PARLAMENTUL ROMANIE PSD NU ATI FOST DE FOLOS POPORULUI CU NIMIC BUN JOS PSD JOS PSD JOS PSD
19
0
Eu am vazut pe surse... cum guvernul inghesuia oamenii, ii indemnau sa nu poarte masca sa umble aiurea pe strazi, sa nu stea izolati ca sunt afectati apoi psihic... Lista este mai lunga dar nu am loc sa fac toate dezvaluirile... PSD a dat numai sfaturi bune si au ajutat populatia. Doar pe cei ce nu au deviatie de sept. ...
3
7
datorita voua partidelor politice nu conteaza cum se numesc
3
1
Cat de perversi sunt .Dupa 30 de ani de guvernare ,guvernul actual este de vina. Hahaha...
12
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272