0.1° Constanța Mie., 1 Feb. 2023
Anul XX Nr. 6261
0.1° Constanța Miercuri, 1 Februarie 2023 Anul XX Nr. 6261

Ciolacu: 'Ridicarea MCV înseamnă că suntem şi mai aproape de aderarea la Schengen!'

A.F. 23 noiembrie 2022 | 00:00 329

Preşedintele PSD Marcel Ciolacu afirmă marţi, pe Facebook, că Mecanismul de Cooperare şi Verificare – MCV va fi ridicat pentru România şi că este o veste extraordinară care vine de la Comisia Europeană, care confirmă că actuala coaliţie de guvernare este pe drumul corect şi că suntem şi mai aproape de aderarea la Schengen.

Marcel Ciolacu

”Mecanismul de Cooperare şi Verificare – MCV va fi ridicat pentru România! Este o veste extraordinară care vine astăzi de la Comisia Europeană şi confirmă că actuala coaliţie de guvernare este pe drumul corect în ceea ce priveşte reformele şi respectarea tuturor angajamentelor europene”, spune Ciolacu, relatează news.ro.

Preşedintele PSD arată că ”demararea procedurilor pentru ridicarea MCV înseamnă că suntem şi mai aproape de aderarea la Schengen”.

Magnum BET - Ad.
Magnum BET - Ad.

”Acesta este al doilea şi cel mai mare obiectiv pentru România! În pofida unor trompete politice care n-au ştiut decât să arunce cu noroi în permanenţă şi să submineze interesele noastre ca stat, am demonstrat că ideea de a forma o mare coaliţie de guvernare pentru a duce la bun sfârşit toate aceste lucruri care trenau de foarte mult timp a fost cea mai bună decizie pentru România şi pentru români”, mai spune Ciolacu, citează stiripesurse.ro.

Preşedintele PNL, premierul Nicolae Ciucă a declarat marţi despre o ridicare a MCV, că este foarte optimist că vom avea un raport pozitiv şi a arătat că va fi un semn de recunoaştere a faptului că ţara noastră a făcut paşi importanţi şi că s-a încadrat în linia statelor UE.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Ti-a placut articolul?

COMENTARII

Are cineva curajul sa se ia de austriecii care barbieresc padurile romanesti? Iohannis putea face asta daca era de-al nostru. Nu-l intereseaza,ca doar e satul,are de toate si poate sa se plimbe unde vrea,fara Schengen.
0
0
Marcelică nu te apropia prea mult că ăia dau drumul la câini.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
9192523938
5/49
91138331417
joker
131033312820