REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Lun., 6 Mai 2024
Anul XX Nr. 6721
12.4° Constanța Luni, 6 Mai 2024 Anul XX Nr. 6721
 

Ciolacu: Să îl propui premier pe Cîţu, groparul economiei româneşti - o mare mare bătaie de joc

Ciolacu: Să îl propui premier pe Cîţu, groparul economiei româneşti - o mare mare bătaie de joc

Replica API 10 decembrie 2020 | 00:00 1411

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că decizia liberalilor de a-l propune pentru funcţia de prim-ministru pe Florin Cîţu reprezintă "o mare mare bătaie de joc", el afirmând că este momentul ca românii "să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul".

Marcel Ciolacu

"Peneliştii n-au înţeles absolut nimic din votul românilor! Să îl propui premier pe Cîţu - groparul economiei româneşti este o mare mare bătaie de joc. Aceşti inconştienţi sunt interesaţi doar de ciolan, în timp ce sute de oameni mor zilnic de virus. Nu le pasă absolut deloc de oameni, pentru că altfel ar fi votat propunerea PSD - doctorul Alexandru Rafila. Tot ce vor este să mai fure în continuare şi să mai împrumute câteva zeci de miliarde de euro pentru buzunarele clientelei politice. Românii i-au sancţionat prin vot, pe toţi, nu doar pe Orban. Nu mai au nicio legitimitate! PSD nu poate vota niciodată o asemenea ruşine de propunere. Iar dacă USR şi UDMR o vor face, atunci vor fi părtaşi la această catastrofă naţională. Cred că este momentul ca românii să se revolte împotriva celor care vor să le confişte votul", a scris miercuri, pe Facebook, Marcel Ciolacu, potrivit Agerpres.

Miercuri seara, preşedintele PNL, Ludovic Orban, a anunţat că Biroul Politic Naţional al liberalilor a decis, cu o singură abţinere, ca Florin Cîţu să fie propus pentru funcţia de premier.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ne am saturat de hartag cearta calomnii vociferari vulgarisme de la PSD Poate mai pun botul pe labe si cviocul mic in frunte ci cilacu
2
1
Ciolacule, cioara proasta, ciocul mic si joc de glezna!!
1
3
ciolacu-CIOLAKUR IAR AO APARUT NASTUPLENIE SA IMI STRICI ZIUA???
1
3
Da ciolacule,dracila era buna!ea si vulguta,sa dea salarii,vouchere,pensii speciale fara numar trintorilor pesedisti si bugetari,platite de unde?de privati,si din imprumuturi. Pe care cine o sa le plateasca?tot privatii. Ce bine e sa spargi banii altora,nu-i asa ,ciolaciule? Tu care n-ai muncit o zi in viata,ca si vulguta oralizda,si ceilalti pesedei!
3
2
ASTA ESTE MAI PROST DECAT dANCILA.uNDE II GASESC?
3
4
Dar Cind Tov Teodorovici zicea sa se limiteze cit timp cetatenii pot lucra in vest ,aha,pai ce sa lucram in Ro .....zi tov Ciolacu....sa lucram pe 30 de milioane constructii Sau agricultura .....aha nu mai exista prost anii care sa lucreze iar din taxele lor sa va tragetii voi cite 200 milioane pe Luna ....nu ati vrut sa faceti la taxarea masiiniilor 2mill 4 cilindrii,4mil 6 cilindrii pe an ,6mil 8 cilindrii,o tot dati asa e si in Europa .....eu sa vin in ro sa deschid firms iar voi cu anenzile,ba ITM ,ba locallii ,ba jandarmii ,ba pompierii ,ba inspectia de constructii,ba aia cu sanatatea.
1
3
pe linga pregatirea si experienta lui citu voi sinteti analfabeti Voi cu parlamentul vostru l-ati obligat la imprumuturi Populismul vostru a fost mai important decit binele tarii Acum tipati ! aveti de ce ca l-ati adus unde ati vrut
5
4
inca nu ti-ai dat demisia ca scopul ti-ai atins si tu si Dragnea a-ti distrus partidul si acum maninci c de Colos asta-i pus la vrajala pe margine se icalzeste Ciolos deja e prea mult daca aveti singe in instalatie suspendatil pe Iohanis daca nu plecati hotilor PSD PSD
5
2
tarii,suntem datori vanduti el va incepe si va termina si falimentul guvernului!
2
3
Ba ghitftane, propune-l tu pe gargamel mai bine. Sau poate pe tine. Coclit borat ce esti.
5
2
Am votat si am castigat , hey ,hey , haur haur ,,,,ciolacur esti un balaur
6
3
Alo Ciolacule prinzi muste. Pe noi ne intereseaza sarbatorile, sarmale, sorici. Daca trebuie sa ne conduca strainii macar ala care fura pentru straini sa fie roman ca sa se poata spala ei pe maini.
2
4

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212