REPLICA ONLINE CONSTANTA

7.5° Constanța Sâm., 24 Feb. 2024
Anul XX Nr. 6649
7.5° Constanța Sâmbătă, 24 Februarie 2024 Anul XX Nr. 6649
 

Ciolacu, schimb de replici cu George Simion pe holurile Parlamentului. Video

Ciolacu, schimb de replici cu George Simion pe holurile Parlamentului. Video

Ana Maria LIPAN 28 noiembrie 2023 | 13:47 2841

Premierul Marcel Ciolacu și liderul AUR, George Simion, au avut marți, pe holurile Parlamentului, un schimb de replici pe tema drepturilor românilor din Ucraina.

Ciolacu, schimb de replici cu George Simion pe holurile Parlamentului. VideoMarcel Ciolacu și George Simion, au avut marți, pe holurile Parlamentului, un schimb de replici

Liderul AUR și mai mulți parlamentari, cu teancuri de cărți în limba română în brațe, s-au plâns că cinci microbuze pline cu cărți sunt blocate la granița cu Ucraina și au acuzat statul că nu se implică pentru ca acestea să ajungă la copiii români, scrie stiripesurse.ro. 

La ieșirea din plen, membrii AUR au venit după Marcel Ciolacu și i-au cerut să dea un telefon la Poliția de Frontieră să permită microbuzelor să treacă granița. Ciolacu a spus că el nu face trafic de influență, moment în care Simion i-a spus "bine că domnul Cherecheș poate trece granița, dar cărțile nu", cu referire la primarul din Baia Mare care a fugit din țară înainte de condamnare.

La un moment dat, premierul a vrut să intre în biroul președintelui interimar al Camerei Deputaților și a întins mâna către George Simion. Liderul AUR nu a vrut să îi strângă mâna, însă i-a dat cartea "Harry Potter și piatra filozofală", cu mențiunea că "am auzit că domnul Ciolacu și-a luat Bac-ul mai târziu".

Video:

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Doi nenorociți care fac circ electoral pe unde-apuca. Fàrà ei, viața r*mânilor ar fi fost mai frumoasà. Daca dà dreacu sa obținà PSD și HAUR procente convenabile la alegerile din 2024, sa vezi pupáturi între Ciolacu și Simion! Jos PSD, JOS HAUR!
1
0
Nu stiu ce sa cred ,dupa petreceri ce au avut unii politicieni pe la ambasada urss,tind sa cred ca o coalitie psd-pnl-udmr este mai credibila decit cealalta parte .
0
1
Mwuie Haur, Mwuie SiMUION. Sanatate la toti !
7
1
Domnul Prim ministru dorește cărți dar sa fie deja citite...Multi vor cărți să aibă în bibliotecă daca se poate sa fie citite...
9
1
Nu e actor bun pămpălăul de simion
13
3
Tati a început circu ?
10
1
Ei - simion si ciolacu ies impreuna seara pe afara impreuna cu alt hot : voctor ponta
13
3
Adica sa te implici pentru romani se numeste trafic de influenta…Acum am inteles de ce,de vreo 30 de ani,cei de la putere nu fac nimic cum trebuie pentru noi,ca sa nu faca trafic de influenta!
7
9
PSD,HAUR,PNL,USR o apa si un pamant.
12
3
Cata demagogie, Simion ,prietenul cartilor!!! Cat tupeu, sa te ratoiesti catre PM ca ai si tu o idee sa te bage cineva in seama!
16
7
Ciolacu a facut facultate privata platita, adica e un p***t fara studii... Daca au ajuns sa ne conduca prostii e foarte clar unde vom ajunge. Cum s-a ajuns in situatia asta?
16
5
e mare jigodie si pe cai mari acum si sunt sanse mari ca psd sa nu aiba de ales si sa colaboreze cumva cu ei dupa parlamentare
19
14

REPLICA

LOTO

6/49
2740453063
5/49
1646443322-02-20242 3 4 8 1 5 1
joker
6212361539