REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.6° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
12.6° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CIOLACU şi-a ALES echipa cu care VREA să conducă PSD

CIOLACU şi-a ALES echipa cu care VREA să conducă PSD

Replica API 23 august 2020 | 00:00 2886

Marcel Ciolacu a fost ales preşedinte al Partidului Social Democrat în urma votului exprimat de către cei 1.460 de delegaţi din cele 39 de centre regionale organizate, sâmbătă, în cadrul congresului extraordinar al partidului. Marcel Ciolacu a găsit sprijin şi de la Constanţa, din partea lui Decebal Făgădău.

În urma votului secret, cu buletine, Marcel Ciolacu a fost desemnat preşedinte al PSD cu 1.310 voturi pentru moţiunea susţinută de acesta, iar Eugen Teodorovici a primit 91 de voturi. Totodată, au fost înregistrate 49 de voturi nule, potrivit Agerpres.ro.

Din echipa sa fac parte Gabriela Firea, Sorin Grindeanu, Paul Stănescu, Mihai Tudose, Olguţa Vasilescu, Gabriel Zetea, Radu Moldovan, Daniel Băluţă, Vasile Dâncu, Doina Fedorovici, Victor Negrescu, Decebal Făgădău, Ionuţ Pucheanu, Dragoş Benea, Claudiu Manda, Titus Corlăţean şi Laurenţiu Nistor.

"Obiectivul principal la alegerile locale este să avem cei mai mulţi aleşi locali, pentru că alegerile locale sunt primele, la fel cum avem şi acum, cu alte cuvinte să rămânem, în continuare, cel mai mare partid politic din România. În ceea ce priveşte decontul, decontul este al meu personal şi mi-l asum în totalitate", a afirmat Ciolacu, întrebat care este obiectivul partidului la alegerile locale şi parlamentare şi cine va deconta un eventual scor slab la alegeri.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
muie penele
0
0
O echipa de rahat!! Nicodata nu veti ajunge sus.... cu asemenea presedinte...
2
3
Ciutacu o sa ineteze sa mai fie presdinte imediat dupa alegeri. Hua
2
1
Sprijin?El nu este in stare sa se sprijine pe el!
4
1
poate il duc la Bucuresti sa scapam de el!!!
5
1
Astia de la Replica daca scrii cu diacritice nu-ti permit comentariul. Dar sa permita la toti oligofrenii sa scrie injuraturi oribile se poate! Chiar atat de dobitoci sunteti, maiReplica?!
4
3
unde.i Dandy ? la disco bineinteles . ;ai numara odata voturile ,ha,ha,ha
3
1
Imi place sa imi sug pula.
4
2
doua palme dupa ceafa ii dai ma-tii cand ti-o suge !!! Dupa care ne lingi cacatul !!!
7
2
Fagabou merge catre centru partidului, crede ca acolo gaseste protectie mai buna si scapa de parnaie
12
1
Da nu mai bine ne faceti voi o teava scurta?
6
5
Amice la Gunoiul Istoriei:adio sa Zici Ciumei Galbene de PNL-isti Ca Merita pe de plin Multa Muie si Lasa in Pace Psd-ul ce Rau ti-a facut Tie si nu mai Injura ca Taranul Prost de la Vaci si stai cuminte in banca ta ca de nu-ti dau doua dupa ceafa de nu te vezi bai Maimutoi Tolomac si blegoman!
4
16
un pesedist care n.a facut pirnaienu este un bun pesedist.Echipa de infractori,hotisi tilhari,locul lor e la jilava!
9
6
Unde e creerul PSD adica dancila ??Mare pacat ca s a pierdut asa minte stralkucita
9
6
DA , mergeti cu PNL-ul ca va da sa mancati RAHAT cu Polonicu !
7
14
Pt ,,Klaus circarul sef" -Un adevarat vocabular de PSD-ist uitati romani ce nivel are psd vedeti pe cine votati
12
4
Nu iti scapa nimic esti mereu pe faza cu limba ta aspra vrei sa tii romania curata.Succesuri de sclavi ca tine are nevoie puterea din Romania.
2
7
sa ne lingi cacatul la toti !!!
12
12
Bravo limbistii mei limbile voastre aspre pot sa ii linga in pula si in cur pe toti pesedistii din tara de cacat plina de interlopi si proxeneti.pe care eu,politia,justitia ii aparam.sa ii lingeti la cur pe pesedisti si in cosciuge sclavii mei pe nume roman,dan si alti sclavi.muie sa va dau cacatii mei
11
19
A decazut rau partidul asta!Nu i-am votat niciodata dar intre astia enumerati mai sus si Nastase,de exemplu,macar la nivel intelectual,e o diferenta de la cer la pamant!Astia de acum parca sunt o gasca de golani ornata cu niste tate gen Firea si Olguta!Niste manelisti ai politicii!
25
9
Si imbarligatorul de Stroe, Moga, nimic, nimic? In sfarsit au realizat cat de nemernici sunt parlamentarii psd de Constanta, au vazut cat de nociv este umflatul de Stroe si pana unde merg ordinariile lui Moga, Babus si restul atarnatorilor. De asta s-a si mutat porcul de Stroe la CJC, de frica ca va fi scuipat de la RAJA ai va ramane la dispozitia DNA.Si asa are sanse mici sa prinda CJCul, constantenii s-au saturat de golaniile securistului asta de Atroe si a gastii lui de manglitori.
32
7
Marele Teodorovici 91 voturi. Ha ha ha ha ha.
23
6
Nu va si votez cu dancu al vostru
16
7
a fost ales bulibasa , la satra P$D.
29
10
Bravo "roman"! Te felicit! Foarte bun comentariul tau! Bravoo....!! Punct ochit, punct lovit!
20
11
Adio psd praf
30
8
mare stire, chiar de interes national- sa inteleg ca va fi viitorul detinut?, nu de alta dar asta este traditia PSD. A avut cumva emotii, ma indoiesc ca este in puterea lui de a trai astfel de sentimente-, acestea sunt caracteristice oamenilor cu caracter, cu coloana vertebrala, integrii, cinstiti, corecti, sinceri- ceea ce lui si haitei sale de hoti le lipsesc cu desavarsire.
33
14

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108