REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Dum., 1 Oct. 2023
Anul XX Nr. 6503
26.4° Constanța Duminică, 1 Octombrie 2023 Anul XX Nr. 6503

Ciolacu: "Trecem de la o economie bazată pe importuri, la una pe producție în România"

Ciolacu: "Trecem de la o economie bazată pe importuri, la una pe producție în România"

Ana Maria LIPAN 6 iunie 2023 | 00:00 1194

Marcel Ciolacu a făcut public planul pe care l-a elaborat pentru guvernare, publică planul său pentru guvernare, într-un moment cheie al discuțiilor în legătură cu rotativa. Liderul PSD afirmă că va susține, prin investiții majore, economia României și va miza pe creșterea producției. 

Ciolacu: 'Trecem de la o economie bazata pe importuri, la una pe productie in Romania'
"Viziunea PSD privind guvernarea se referă la dezvoltare prin #patriotism economic, adică prin investiții și producție aici, în #România! 19 proiecte de #investiții în valoare de 6,4 miliarde de lei, din care 2,2 miliarde ajutor de stat, au fost aprobate săptămâna aceasta prin schema de ajutor de stat pentru stimularea investițiilor cu impact major în economie derulată de Ministerul Finanțelor (HG 807).

Acestea înseamnă în fapt un efect triplu de multiplicare în economie și peste 4 mii de noi locuri de muncă care vor fi create. Vom contribui astfel la dezvoltarea unor #industrii competitive în România: industria auto, industria materialelor de construcții, industria alimentară, industria IT, industria farmaceutică, activități de asistență spitalicească și fabricarea produselor din cauciuc. Aceasta este singura cale structurală de a atinge cele 3 mari obiective ale guvernării: 1. Creștere economică prin producție și investiții în România; 2. Stoparea creșterii prețurilor și refacerea puterii de cumpărare; 3. Crearea de locuri de muncă mai multe și mai bine plătite.

Am promis că vom trece de la economia bazată pe consum de bunuri din import la economia bazată pe #producție aici, în România. În 2023 și 2024 vom întoarce în economie și pentru populație 8-10% din PIB, de 5 ori mai mult decât în timpul guvernărilor anterioare", a transmis Ciolac, prin intermediul unei postări pe Facebook.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Findca nu poate sa spuna ce a facut adica a marit preturile la enernie,alimente,benzina,motorina si tot ce inseamna produse petroliere si toate preturile marite au ramas chiar si dupa ce energia electrica si mai ales petrolul si pretzul cerealelor a scazut sub pretzul de dinaintea invaziei ruse in Ucraina Ciolacu le spune romanilor ce va fi,cine sa te creada mai Blanosule cand PSDeul,PNLeul si UDMReul au aratat de ce sunt in stare;bai idiotzilor datorita masurilor luate de voi a crescut in sondaje natangul ala proPutinist Simion impreuna cu Hauristi lui si asta da de gandit daca privim la viitorul Romaniei.
2
0
Ciolacu vinde deja acelasi tip de prosteala gen Orban,Erdogan!.Deh..de unde sa se inspire si el daca atat poate...Banii pentru stimularea diferitelor industrii se dau fiecarei tari de la Brussel nu doar Romaniei.Acun ce sa zica si el ca vezi psd are viziune si bla bla.Teatru pt votacii cu punga rosie fie ea si goala e buna si aia!!
1
0
Pe ce te bazezi? Si tu si veorica, ati dovedit ca sunteti crema PSD...
1
0
Eu zic sa dati copy-paste la bugetul unei tari normale, la salariile bugetrilor... nu va mai bateti capul, nu inventati voi roata acum.
4
0
Ce sa mai producem bulibas ochios? Dupa ce ati vandut tot, ce se mai poate produce in aceasta tara decat paguba lasata de voi?
7
0
Sa vedem a spus orbul!!Functie de rezultate vor fi si voturile de la anul!!E un schimb corect!!
7
0
Să mori tu ce deștept ești tu. Trebuia să mențineți și să modernizați industria și agricultura lăsată de Ceaușescu Acum r*mânia avea să fie la alt nivel în lume Dar voi visați și mințiți poporul
6
0

REPLICA

LOTO

6/49
14113451724
5/49
1610388237
joker
11339203516