REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Ciolacu: Voi iniţia în Parlament discuţii privind amânarea alegerilor locale, dacă nu se deschid şcolile

Ciolacu: Voi iniţia în Parlament discuţii privind amânarea alegerilor locale, dacă nu se deschid şcolile

Replica API 7 septembrie 2020 | 00:00 993

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, sâmbătă, la Fălticeni, că, în cazul care Guvernul va decide ca şcolile să nu se deschidă pe 14 septembrie, va iniţia discuţii în Parlament privind amânarea alegerilor locale.

Marcel Ciolacu

''Dacă amână deschiderea şcolilor, cred că în Parlament ar trebui o discuţie serioasă dacă nu amânăm şi alegerile locale. Eu aşa consider. Dacă vor lua aşa o decizie să amâne deschiderea şcolilor, eu nu mai accept de la domnul Orban, aşa în opoziţie, mic, cum sunt eu, dubla măsură (...) Eu voi provoca, ca şi preşedinte al Camerei, o discuţie serioasă cu privire la amânarea alegerilor locale (...) Dacă nu putem deschide şcolile, atunci de ce facem alegeri? Înseamnă că e o situaţie delicată. Înseamnă că pandemia s-a accelerat. De ce avem dublă măsură, păcănele şi biserici? Iarăşi în funcţie de interesul, la păcănele, financiar şi acum politic, avem această dublă măsură'', a spus Ciolacu, scrie Agerpres.

În opinia sa, momentul deschiderii şcolilor înainte de alegerile locale ar fi ''dezastruos'' pentru guvern.

''Nu vedeţi că nu-s pregătiţi. Nici ministrul învăţământului, nici premierul, nici vicepremierul nu au o explicaţie, nu au răspunsuri pentru elevi'', a spus Ciolacu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
CIOLACU CIT DE IMPLICAT ESTI DIN OPOZITIE CE GRIJULIU ESTI BA HAI LASA VRAJEALA CA NU TINE DUTE LA LIVACHE SI INVATAL SA SPUNA CE A FACUT CACI CAM MINTE PE ACOLO UNDE ESTE LA FEL CA TINE CIOLACU SI PREFACUT LA FEL CA TINE CIOLACU PLECATI BA PSD DIN PARLAMENT PLECATI CA SUNTEM DISTRUSI DIN.CAUZA VOASTRA PSD
2
0
tot vreti amanare ca sa nu plecati de la butoane .....aiureala cu scoala si pandemia . veniti in parcuri sa vedeti sute de copii si parinti unii langa altii ore intregi fara masti , fara protectie .
3
0
dupa initiere, speri in ajutorul presului, slugii de necontestat dorneanu- va disparea si el in anonimat
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272