REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.4° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
11.4° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Ciolacu: Vom vota împotriva desfiinţării Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie

Ciolacu: Vom vota împotriva desfiinţării Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie

Replica API 22 decembrie 2020 | 21:37 1656

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat că social-democraţii vor vota împotriva desfiinţării Secţiei pentru investigarea infracţiunilor din Justiţie, în cazul în care viitorul Guvern propune acest lucru.

Marcel Ciolacu

"Categoric vom vota împotrivă pentru că nu poţi să treci peste o decizie a specialiştilor. Dacă specialiştii ar fi spus că nu este bine ... noi am văzut cum a funcţionat Justiţia fără această secţie. Din punctul meu de vedere, nu a funcţionat cum ar trebui să funcţioneze într-un stat democratic, dar e o democraţie tânără în România. S-a înfiinţat această secţie şi de atunci nu o lăsăm să funcţioneze. Nici un ministru al Justiţiei nu a lăsat-o să funcţioneze la capacitatea ei. Haideţi să o lăsăm să funcţioneze şi apoi tragem concluziile. (...) Eu o să rog colegii mei, ca şi decizie politică, să votăm împotriva desfiinţării secţiei", a spus Ciolacu, duminică seara, la Antena 3, întrebat cum va vota PSD având în vedere că partidele din coaliţia de centru-dreapta au convenit desfiinţarea secţiei speciale, scrie Agerpres.

El a adăugat că atât Consiliul Superior al Magistraturii, cât şi Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie au decis că cel mai bine este să nu se desfiinţeze această secţie.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
cu voi si fara voi, votul se va da. Ati uitat cand votati, ca vroiati, ca puteati, ca aveati majoritatea absoluta- tot ce doreau sufletelele voastre infectate de mojicie. Roata se invarte
0
0
Pai acea forma de control si de infranare a abuzurilor odioase din justitie este o piedica pentru un sistem care vrea sa impuna dictatura ca forma de control al statului . Se stie ca justitia necontrolata decat de mafiotii politico-economici face inutil parlamentul,partidele,voturile romanilor,orice are legatura cu democratia. Din pacate romanii chiar sprijina sistemul abuziv, ca prostalaii germani care in trecut au sprijinit asceniunea lui Hitler. Si asa nu avem de fapt decat o spoiala de democratie. S-a murit degeaba in 1989 iar acum se moare de foame si prostie.
5
4
din UE au recomandat DESFIINTAREA SIIJ - vezi raportul de tara 2019 . A, ca madam Savonea, actuala sefa a CSM si fana PSD sustine pastrarea ei, mai ales cu un USR la justitie....asta e altceva
7
3
si ce daca nu votezi
6
2
Ciolacu este o Veorica masculina . Prost, fara scoala, smecher de mahala, discipol a lui Dracnea si fecior de securist. Tipic PSD.
14
5
Ziceai ca te-ai lepadat de Satana, dar esti tot cu Draknea si Ciordache in suflet
16
6

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108