REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.9° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
21.9° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cioloş: Divizarea, ura, agresivitatea pot aduce voturi pentru PSD, dar ne vor distruge ca popor

Cioloş: Divizarea, ura, agresivitatea pot aduce voturi pentru PSD, dar ne vor distruge ca popor

Replica API 12 iunie 2018 | 00:00 335

Fostul premier Dacian Cioloş consideră că ''divizarea, ura, agresivitatea pot aduce voturi pentru PSD, dar ne vor distruge ca popor pe termen lung'', susţinând că PSD/ALDE au câştigat alegerile ''folosind instrumentele democraţiei şi indiferenţa unora dintre noi''.

''Democraţia ar trebui să fie despre bun-simţ, educaţie şi multă muncă. Despre oameni responsabili, cinstiţi şi buni profesionişti capabili să conducă ţara. Despre decenţa ca parte din normalitate. Doamna Firea a spus în discursul domniei sale că: 'Votul românilor este sfânt'. 6.288.769 au fost voturile pentru Preşedinte. PSD-ul lui Ponta, Tudose, Grindeanu, Dragnea, Firea şi mulţi alţii au primit 3.204.864 de voturi. PSD/ALDE au câştigat alegerile folosind instrumentele democraţiei şi indiferenţa unora dintre noi. Acum ne spun că nu au destulă putere pentru că nu au toată puterea. Asta nu se cheamă democraţie, ci totalitarism'', a scris Cioloş, luni, pe pagina sa de Facebook, conform Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dobitocule,tu si sutinatorii tai aduc astea.Declara cinstit cine esti,servitorul servicilor secrete staine,daca ai onoare si esti romin sau un tradator si lingau pentru un pumn de arginti.Apoi cere votul rominilor pe care ii consideri inculti ca nu vede in tine un erou!
0
0
o Romanie asa cum si-a dorit Capitanul ar fi cea mai mmare realizare posibila a natiunii noastre. Epigonule , daca nu era Codreanu acum tu erai scalv intr-un chibutz iudeobolsevic din Moldova sau cel mai probabil nu te mai nasteai caci parintii tai ar fi fost morti in chinuri demult !
0
0
Unde era gura aia a ta sa bolovaneasca d-astea cand Basescu se plangea ca nu are puterea pentru ca nu are Consiliul General. Cius!
5
1
Ne-am dorit un independent,insa ai fost o dezamagire.
4
3
Ciumele negre,cei care vor o Romanie ca pe vremea lui Zelea Codreanu dau cu noroi in toti cei ce au muncit si s-au sacrificat ca sa aiba azi ce fura niste simpatizanti ai terorismului,altul decat cel mascat religios de tip musulman.Sigur ca PSD-ul va castiga,din simplul motiv ca opozitia nu este decat o suma de scelerati agresivi la propriu,fara nici o oferta adevarata de dezvoltare socio-economica in folosul poporului,nu doar a unor gasti banditesti si mafiote. Romanii au simtit pe pielea lor cum e cu asa zisa dreapta,care de fapt e o rusine pe obrazul fondatorilor PNL. Degeaba propaganda...
5
2
voturi ptr ciuma rosie in veci nu vor mai apare, inafara celor plimbati, precum sfintele moaste, cu autocare, cu pachetel si o sticla de apa- iar penalul draknea va ajunge la puscarie, iar cei ce nu au fost la vot sper ca au invatat lectie, Ciuma rosie sa va altura PNTCD-ului
4
3

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212