REPLICA ONLINE CONSTANTA

14° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
14° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ciprian Marica, disperat după ce a investit o avere în Mamaia: Domnilor, au trecut doi ani, care e soluția?! Video

Ciprian Marica, disperat după ce a investit o avere în Mamaia: Domnilor, au trecut doi ani, care e soluția?! Video

Replica API 15 august 2022 | 13:43 14339

Ciprian Marica, aflat pe litoralul românesc, în Mamaia, acolo unde deține plaja Caelia, trage un semnal de alarmă către autoritățile române, după ce plaja în care a investit 500.000 de euro, în Mamaia, este pustie în plin sezon.

Plaja pe care o administrează nu are niciun turist, iar acesta dă vina pe autorități. Fapt pentru care a făcut un live prin intermediul căruia trage un semnal de alarmă.

Domnilor, au trecut doi ani. Plaja arată așa, cu iarbă, buruieni. Care este soluția? E clar că nu ați gândit-o de la început. Dar măcar după doi ani de zile, așteptam să veniți cu o soluție. Nu de alta, dar imaginați-vă că un bătrân e la plajă și are nevoie la toaletă, face 3 minute și 40 de secunde de la plajă la toaletă, într-un mers normal. Toată lumea își face nevoile în mare,treaba mică, pentru că nu poți să mai ajungi. Ai un copil mic, ce faci?! Îți iei o înghețată, până la plajă s-a topit. Domnilor, n-ați gândit-o înainte, dar măcar acum...au trecut doi ani, veniți cu o soluție. Seară bună!”, a spus Ciprian Marica.

Video:

Prețurile pe plaja lui Ciprian Marica

Plaja lui Marica este considerată una dintre cele mai luxoase, și scumpe, din Mamaia. De exemplu, un șezlong costă în weekend 80 de lei, iar o șampanie costă de asemenea 800 de lei.

M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa s**a pla cu comentariile lui. Daca se poate sa il lase sa isi faca bar in buza marii. Ma pis pe afacerea lui. Toti vor bani de la prosti.
0
0
Un drogat ......gunoi
0
0
Parca venise investitor si la Farul si a luat banii de la Consiliul Judetean si i-a bagat in contul mamei lui. Nu asa au scris ziarele acu vreo 2 ani?
0
0
Mai bine la Monaco
1
0
Betoane, silicoane in cur si in bot si duhoare de branza, asta e Mamaia. Aveti ce ati votat.
0
0
Din pacate, tu confirmi ce fac de fapt patronii romani...habar nu au sa faca turism...bai desteptule, cu jumatate de milion euro faceai altceva...o clinica de recuperare cu medici FBT ,kinetoterapeuti, pentru copiii care fac sport.Si nu numai...cu fel si fel de pachete promotionale...si ajutai si copiii saraci ..dar tu...arunci banii pe apa..marii...daca mai vrei idei, sa ma cauti .
3
0
Din nisip si tu sa stai ca un trantor. La fotbal ce calificari ai avut ai rstst si penslti
3
0
Mars prosopel
0
0
maritza, solutia e sa platesti taxe la stat. de unde ai banii, borfasule? ai platit vreun impozit?
1
0
ai luat tzeapa fraiere,minte de fotbalost.Darcea mai mare tzeapa o iau aia care cumpara miserii in olimp,neptun,linga calea ferata,marea plina de pietre,statiuni moarte!securistii au facut.o in 90,au dat falimemt,acum s.au gasit bani negri de spalat si fraieri care sa si.o ia!
0
0
mai care batran da 80 ron p sezlong cand Columbeanu nu se mai aseaza nici p Banci. Nu lai auzit.cand cazarea e 60ron la EFORIE.
1
0
Solutia este sa iti iei cascarabeta si sa pleci, simplu
0
0
Plimba ursu nea. E plin de batrani la tine pe plaja. Stati toti la intins mana la stat. Ce impozit ai platit la fisc pentru blocul de apartamente construit pe nisip?
1
0
stai tu linistit ca batrinii nu vin la tine la plaja .
1
1
Dar ca barul restaurantul este prea mare si nu are ce cauta acolo
2
0
Curat tupeu ordinar! Ptiu intre ochi!
1
0
eu vreau investitii in scoli noi, spitale noi, autostrazi noi, sisteme de irigatii si nu in plajele pustii 10 luni pe an pentru profitul unora pusi pe capatuiala ca tine!!!
2
0
Nu vrei sa investesti bani din profitul tau pentru toalete si curatarea zonei pentru clientii tai dar ai pretentia ca statul din banii mei sa faca asta pentru tine. Cat tupeu, faliment placut.
7
0
sa va duceti d r a q u cu plasticele voastre.
0
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218