REPLICA ONLINE CONSTANTA

25.4° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
25.4° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Ciprian Marica și Brigitte Pastramă, scandal din cauza banilor. Ilie Năstase, implicat fără voia lui

Ciprian Marica și Brigitte Pastramă, scandal din cauza banilor. Ilie Năstase, implicat fără voia lui

Replica API 6 noiembrie 2021 | 23:49 2310

Brigitte Pastramă și Ciprian Marica au ajuns la discuții aprinse, din cauza unor datorii: terenurile închiriate de Marica de la Ilie Năstase au apă și energie electrică de la familia Pastramă, iar cum facturile n-au fost achitate la timp, au apărut problemele.

„Frate, frate, dar brânza-i pe bani” - este zicala care li se potrivește mănușă vecinilor Brigitte Pastramă și Ciprian Marica. Conform informațiilor intrate în posesia jurnaliștilor SPYNEWS, discuțiile aprise au plecat de la faptul că familia Marica a „uitat” să plătească partea ei din facturile la apă și curent. Asta, în condițiile în care terenurile de fotbal deținute de familia Marica sunt „înțepate” la utilitățile familiei Pastramă, unde ajung și facturile. Sătui să se tot roage pentru a-și recupera banii, Brigitte și Florin Pastramă l-au contactat pe tatăl lui Ciprian Marica, administrator al complexului, iar răspunsul primit i-a lăsat mască.

Ieri, reporterii SPYNEWS au încercat să afle mai multe amănunte chiar de la tatăl lui Ciprian Marica, însă bărbatul a susținut că situația s-a rezolvat. În cadrul conversației de nici două minute, Marica senior a început cu „Nu e problema presei”, a continuat cu „Nu s-a întâmplat nimic” și a încheiat cu: „Situația s-a rezolvat. Facturile au fost plătite”.

Conform publicației playsport.ro, terenurile respective, unde a fost baza Voința, au fost preluate de Marica de la Ilie Năstase, care ar fi trebuit să construiască o „Academie de tenis”. Potrivit aceleiași surse, în 1998, Clubul Voinţa a încheiat un contract de cesionare, pe 60 de ani, cu Nastimex SRL, firma lui Ilie Năstase, pentru Academia de tenis. În anul următor, preşedintele de la Voinţa a solicitat Ministerului Tineretului şi Sportului să preia în administrare clubul „inclusiv dotările existente”. Potrivit gsp.ro, trecerea a devenit efectivă pe 12 octombrie 1999 şi, pe 17 noiembrie, prin Hotărâre de Guvern, baza Voinţa a fost dată în folosinţă pe 49 de ani Fundaţiei pentru tenis „Academia Ilie Năstase”. Procesele dintre Clubul Voinţa, MTS şi Ilie Năstase au durat câțiva ani, iar într-un final, judecătorii i-au dat dreptate lui Ilie Năstase.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Varianta "de oras " a lui Gianni din Las Fierbinti,Dalida e Lizeta
3
0
verificat in detaliu de catre autoritatile si institutiile statului ca put a infractiuni din nastere pana in maduva oaselor.
6
0
intre tzigani borati.
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212