REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Joi, 25 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6710
17.1° Constanța Joi, 25 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6710
 

Ciprian Sobaru este şeful Poliţiei Rutiere

Ciprian Sobaru este şeful Poliţiei Rutiere

Replica API 23 septembrie 2017 | 00:07 761

Începând cu data de 21 septembrie, la cârma Serviciului Rutier din cadrul IPJ Constanţa a fost împuternicit comisarul - şef Ciprian Sobaru.

Amintim că, prin ordin al ministrului afacerilor interne, cu data de 18 septembrie a.c., comisarul-șef de poliție Constantin Dancu (şeful Serviciului Rutier) a fost împuternicit să exercite, cu caracter temporar, funcţia de șef al Inspectoratului de Poliție Județean Constanța, astfel că postul rămăsese neocupat.

Precizăm faptul că Sobaru a mai fost împuternicit pe aceeaşi funcţie şi în aprilie 2013.

Ofiţerul de poliţie a activat cu preponderenţă în cadrul Serviciului Rutier, îndeplinind funcţiile de şef al Biroului Rutier Constanţa din cadrul Poliţiei Municipiului Constanţa şi pe cea de şef al Biroului Accidente din cadrul Serviciului Rutier.

L.C.

Citeşte şi:

Schimbări la IPJ: Manuel Lalu este șeful Poliției Municipiului Constanța!

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asa este acum in politie la 40ani esti colonel la 43 general chestor si la 44 iesi la pensie obosit de atata munca cu 100 milioane pensie. Noi la 45 de ani ne.am ramas fara serviciu si nimeni nu ne angajeaza
1
1
Exact in ziua cand s-a pensionat, Dancu a fost numit sef , ca o recompensa ca l-a scapat pe umflatul betivan nicusor la Capitol... Iar sotia, tot atunci numita de scalambaiatul dereglat psihic primar, sef serviciu... Bravos Romania, tara de prosti !
2
2
Dle Dancu ati dat vreodata vreun concurs pentru ocuparea posturilor?Ce merite deosebite aveti?V-ati multumit cu titlui de imputernicit .Nu trebuia sa iesiti la pensie?Toti acolitii dvs .trebuie sa ocupe posturi cheie?Din pacate nici fata nu va ajuta !Parca sunteti dragonul din Aladin.Vai de noi .Cu asa oameni ....Asa. Rezultate
5
4
Sobaru hmmm ce imi spune mie numele asta.Aaaa acum vreo 25 de ani era un politai in Mangalia la economic pe a carui fata o freca Raim tiganul. Omul a pus mana pe pistol sa il impuste dar l-a oprit un coleg. A divortat si a taiat-o din Mangalia. Sa fie asta baiatul lui ? Daca da felicitari oricum , macar el a realizat ceva.
4
2
Asta e omul lui Dancu sal acopere de Hotii ce face servicile DNA sau cine mai e ca e o camarila de Hotii,si sarci tot prosti raman.
3
6
Comisar sef??? Dar cata vechime aveti dle sobaru??? Ori au inceput sa va avanseze inca din academie???!!! Offff Acum mi am dat seama Ati avut rezultate deosebite Felicitari Oare beneficiati si de salariu de merit??? Ca asa se intampla Numai dvoastra ofiterasii munciti
7
5
Cum sa finalizat cu autorul accidentului din Mamaia ?.Autorul accidentului Lefter Costel avea alcoolemie peste 1 la mie,consumator de droguri de mare risc si o persoana de gen feminin moarta luata de pe trecerea de pietoni.O sa ajungeti vedete la Antena 3 si Romanua TV voi cei de la rutiera si dni procurori de la Parchetul Constanta in frunte cu seful vostru .
13
2
Bravo!un om deosebit! felicitari!
10
14
Felicitari Cipri sa te tina balamalele!
11
15
SPR are un sef cum merita de mult! In scurt timp se vor vedea rezultate mult mai bune.
9
15
Un profesionist!
9
15

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218