REPLICA ONLINE CONSTANTA

15.4° Constanța Vin., 26 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6711
15.4° Constanța Vineri, 26 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6711
 

CIRC în fața JUDECĂTORILOR: M-a FORȚAT la SEX, eu m-am întors cu SPATELE și el DĂDEA ca BOUL

CIRC în fața JUDECĂTORILOR: M-a FORȚAT la SEX, eu m-am întors cu SPATELE și el DĂDEA ca BOUL

Replica API 10 septembrie 2020 | 00:00 6745

Un cuplu din municipiul Constanța a ales să-și tranșeze problemele în fața judecătorilor. Ea îl acuză pe soț de violențe fizice și psihice și de agresiuni sexuale, pe când el spune că femeia ”e bolnavă la cap”. Însă, ce a ieșit în sala de judecată a fost un adevărat circ. Magistrații chiar au fost la un pas de a aplica sancțiuni pentru că se încinseseră spiritele. În final, cererea femeii, de emitere a unui ordin de protecție a fost respinsă.

Totul s-a petrecut la începutul lunii septembrie, când ambii s-au prezentat în fața judecătorilor din cadrul Judecătoriei Constanța. Femeia solicitase emiterea unui ordin de protecție pe numele soțului, precizând că acesta o agresează frecvent, inclusiv sexual. Astfel, a fost adus în discuție un conflict de la finele lunii august. Pe scurt, ea a relatat că voia să-și cumpere mașină, a luat bani de avans de la mama ei, după care urma să recupereze o altă sumă de bani de la fratele soțului. Și a început cearta. A doua zi dimineață au continuat să se certe și s-a lăsat cu amenințări de cuțit și intervenția Poliției. Cei doi au recunoscut că se ceartă des, bărbatul completând: ”ea țipă din orice, că e nebună la cap”.

”Stați că vă zic acuma. Am început să țipăm, să la-la-la”

Astfel, judecătorii au început să le adreseze întrebări, ieșind un adevărat circ.

Instanța: De cât timp sunteți căsătoriți ?

Reclamanta răspunde: De 3 ani. Noi am divorțat și anul trecut și mi-am retras plângerea și 1 lună de zile mi-a venit că mi-am retras divorțul, a venit plicul. Și el deja, de o lună de zile, s-a făcut stăpân pe seama mea, că sunt nevastă-sa, iar a început cu tot felul de reproșuri.

Ulterior, ea a relatat cum l-a trezit din somn și i-a reproșat că fratele lui nu îi dă banii, moment în care bărbatul i-ar fi dat doi pumni în cap.

Instanța: Dumneavoastră ați suportat să vă lovească cu pumnii în cap de 2 ori?

Reclamanta răspunde: Ce să vă zic... Stați că vă zic acuma, m-a lovit, da?, am început să țipăm, să ... la-la-la, el a sunat-o pe maică-mea între timp și i-a zis: Ia-o pe fii-ta că o omor în casă! Că dacă nu o liniștiți... ea nu mă dă pe mine afară din casă! Și atunci eu m-am enervat și mai tare și i-am zis: Mă omori tu pe mine? Te omor eu pe tine! Și atuncea am luat cuțitul din dulap, dacă la asta vă referiți. Că el mi-a făcut poză mie atunci, și eu, ca să îi iau telefonul i-am zis Hoo, că iau eu telefonul ca să șterg eu poza acuma. Și bineînțeles că nu am reușit, am încercat eu să îl mușc de mână ... n-am reușit, dar când am luat cuțitul ... l-am luat de frică că el a amenințat-o pe mama că mă omoară în casă și că... din casa aia el nu pleacă.

Instanța: Ați mai avut astfel de episoade violente în care să vă bateți ?

Reclamanta răspunde : Da, dacă veniți acolo, ne știe tot blocul.

”Stăteam și eu... Îi întorceam spatele și el dădea ca boul”

Reprezentantul Ministerului Public întreabă: Dacă susțineți că pârâtul a întreținut cu dumneavoastră relații sexuale în mod forțat de ce nu v-ați adresat Serviciului de medicină legală?

Reclamanta răspunde: Pentru că nu e prima oară, și ... nu neapărat forțat că stăteam eu de bunăvoie ca să nu mă chinuie ... sincer. Îi întorceam spatele și... dădea ca ... boul... ca să zic așa... dacă vreți s-o iau pe direct o iau. Adică, vă zic sincer, îi întorceam spatele și ... „ Ia și fă ce vrei”, chiar dacă mă durea.

Reprezentantul Ministerului Public: Dacă contactul fizic este forțat, apar anumite leziuni. De ce nu v-ați dus la un medic ginecolog, de exemplu?

Reclamanta răspunde: Am fost, și am făcut o infecție pelviană inflamabilă , sau cum se zice... infecție... am acte în mașină afară, dacă vreți...vi le aduc.

Soțul: ”Nu se teme de nimic. Cred că are probleme la cap”

Instanța îl întreabă pe pârât: Ați lovit-o vreodată pe reclamantă, pe soția d-stră?

Pârâtul răspunde: Nu, niciodată.

Instanța îl întreabă pe pârât: Dar certuri au fost între dumneavoastră? Cum a declarat reclamanta, sunt destul de frecvente.

Pârâtul răspunde: Frecvente, doar când țipă ea. Eu nu mai țip, cel puțin de acum 1 an de zile, de când m-am împăcat cu ea....

Instanța îl întreabă pe pârât: Ce faceți, cum procedați, atunci când țipă reclamanta?

Pârâtul răspunde: Nu mai vorbesc cu ea. Și ea se enervează, și urlă, trântește, dă cu pumnii în pereți ca să stau de vorbă cu ea.

Instanța îl întreabă pe pârât: Știați că au fost chemate organele de poliție pe data de 29?

Pârâtul răspunde: Da, pentru că eu eram acasă. Am coborât și am așteptat organele de poliție jos.

Reprezentantul Ministerului Public întreabă : De ce credeți că a formulat reclamanta această cerere? De ce credeți că se teme?

Pârâtul răspunde: Nu se teme de nimic. Cred că are probleme la cap. Și trebuie să meargă la un psihiatru să se controleze la cap.

Reprezentantul Ministerului Public întreabă : Este adevărat că în data de 22.08.2020 ați întreținut forțat relații sexuale cu ea?

Pârâtul răspunde: Nu, am stat la spital cu ea și la ora 3 dimineața ne-am întors acasă. Când era să facem treaba asta? Nu, nu este adevărat.

Judecătorii au respins cererea femeii, nu înainte de a fi la un pas de a o sancționa întrucât țipa și făcea circ în sala de judecată.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Justitia nu mai are ce spune in astfel de cazuri !
0
0
O fac posta pe ma ta si nevasta ta gangbang bukake
2
1
Mai schimbati...placa. Fagadau, 40 de minciuni si hoti... Poanta-i veche prostul nou....
2
3
Astea sunt expuneri explicite, chiar presa e libera sa se exprime asa public!?Jurnalismul a ajuns o barfa fara bariere.Iar femeia e bolnava si nu mai are discernamant,trebuie ajutata,nu ignorata.
8
1
doctorita,medic shef,ce o lua peste tot,in timp ce sotul o astepta in birou.Sotul nu avea acces sus si la nuca,impresia de femeie serioasa...dar ceilalti la greu.Sa nu omit,doamna doctor a facut facultatea pe la 40 de ani,bacul a fost cel mai greu examen al ei....Asta-i Romania -curve profitoare si oportuniste la greu
7
1
Adica i-o dadea pe la spate si cate o palma pe buci sau o ardea in kur ?
4
0
I-a dat curu so futa si acum face pe proasta
4
0
@cineva comentariu foarte bun, dovada ca la Constanta mai exista oameni cu doxa. Inca!
3
1
Zdrentelor le-a luat poola mintile!
8
0
ea in mod evident este posedata de dorinta obsesiva de a INVINGE, se vede clar din rechizitoriu, ea tipa nu numai in casa pe dinaintea lu' barba-su ci si in sala de judecata, un om timid si speriat nu se exteriorizeaza asa,caci sustine ca e speriata in urma amenintarilor si batailor aplicate.Un judecator corect trebuia sa ceara o expertiza psihologica sotului si sotiei,si un psiholog chiar poate vedea clar cine este agresorul si cine este agresatul,si numai dupa un astfel de raport judecatorul trebuia sa aplice legea.Orice barbat sau orice lesbiana isi pierde rabdarea cu o isterica dintr-asta.
8
1
incredibil ce jos ati ajuns
14
2
la asa tara merge.
17
1
Daca Ea declara ca statea cu spatele , chiar daca o durea si-i spunea sa faca ce vrea ! Pai , ba ... Ala este un norocos ! Cate nu se fut in cur si sug penisul la altii ai cu bartat'su fa doar pozitia misionarului ca sa nu zica Soferul de Tir sau Navigatorul ca Ea este o curva !
18
1
Ce sula calului...?!
13
2
sunt atatea vaci caresi doresc si in ....grajd, la serviciu, in alt orasi pe strada , in bucatarie si pe scara de ...la bloc in caruta si masina , chiar si pe trotineta!
17
4
Era masa lu' fagabou
15
6
Animalele astea vor sex tot timpul si bietele femei trebuie sa indure.
13
19
Lipsa de carici
20
7

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108