REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Mar. 2024
Anul XX Nr. 6682
20.4° ConstanÈ›a Joi, 28 Martie 2024 Anul XX Nr. 6682
 

CIRC la Nicolae Bălcescu! Țiganii s-au dat cu fundul de pământ când au auzit că rudele lor au fost implicate într-un accident - VIDEO

CIRC la Nicolae Bălcescu! Țiganii s-au dat cu fundul de pământ când au auzit că rudele lor au fost implicate într-un accident - VIDEO

Replica API 3 iunie 2016 | 01:01 397

Circ și urlete la Nicolae Bălcescu! Rudele unei persoane de etnie romă, care a fost implicată într-un accident rutier, au făcut un adevărat spectacol. Acestea s-au aruncat pe asfalt, urlând și zbătându-se. A fost nevoie de intervenția Poliției pentru a calma spiritele. Din fericire, lucrurile nu au degenerat, nefiind nevoie de aplicarea de sancțiuni. Cât despre accidentul rutier, oamenii legii au declanșat cercetările.

Un accident rutier s-a petrecut în seara de joi, 2 iunie, în Nicolae Bălcescu, la ieşire spre Hârşova. La faţa locului s-au deplasat un echipaj SMURD, mai multe echipaje ale SAJ, o autospecială pentru victime multiple a ISU şi o autospecială pentru stins incendii. Însă, autospeciala pentru victime multiple a fost întoarsă din drum, întrucât a fost vorba despre două victime, un bărbat în jur de 30 de ani, cu traumatism cranian şi traumatism toracic, stabil, conştient şi un bărbat de aproximati 55 - 60 de ani, cu traumatism toracic, abdominal şi cranian, conştient, colaborant. Ambii au fost transportaţi la spital. Mai exact, în jurul orei 21.15, Ionuț Alexandru Mocanu a condus o autoutilitară pe strada Medgidiei din localitatea Nicolae Bălcescu şi ajungând la intersecţia cu DN 2A, nu a acordat prioritate de trecere unui ansamblu de vehicule format din cap tractor şi semiremorcă intrând în coliziune cu acesta, condus de Marian Bălănescu. În urma impactului, răniți au fost Ionuț Alexandru Mocanu și Sali Ruspen, pasager în autoutilitară.

Scandal, urlete și leșin: polițiștii au intervenit!

În timp ce polițiștii erau la fața locului și vorbeau cu martorii, și-au făcut apariția rudele unuia dintre cei răniți în accident. "Unde-i ăla cu TIR-ul? Unde e, mă, ăla?", strigau mai mulți bărbați de etnie romă. Apoi au apărut și mai multe femei, care au început să țipe și să se trântească la pământ. Unul dintre scandalagii a fugit în dreptul autotrenului și a început să tragă de numerele de înmatriculare. "Le rup, le rup! Unde e tata??", urla acesta. El a fost imobilizat de către un om al legii, după care, chipurile, a leșinat, fiind luat la palme de rude. Văzând așa, cu leșin a luat-o și pe o altă femeie, soția celui rănit. Spiritele au fost calmate în cele din urmă, după ce li s-a explicat că răniții au fost transportați la spital, în viață. "A ieșit cu mașina de pe stradă și a intrat în TIR. Nu știu, poate nu l-au ținut frânele. S-a grăbit, a plecat de la mine pentru a veni în centru să ia o pizza și când a ajuns în șosea a intrat peste TIR-ul ăsta. I-a luat salvarea. Unul are picioarele rupte, altul e lovit la cap. În mașină era proprietarul și șoferul. Șoferul îl luase el, îl plătea, 50 de lei, nu știu cât îi dădea, că băiatul ăsta nu are carnet", a spus Ion Z..

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
28291833747
5/49
102511321216
joker
2832645102