REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 29 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6714
17.4° Constanța Luni, 29 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6714
 

CIRC pe scenă, la Gârliciu: câțiva bărbați s-au dat în STAMBĂ! VIDEO

CIRC pe scenă, la Gârliciu: câțiva bărbați s-au dat în STAMBĂ! VIDEO

Replica API 4 septembrie 2019 | 00:20 1015

Ziua Comunei Gârliciu din județul Constanța reprezintă un prilej de sărbătoare pentru localnici. Muzică, dans, tarabe și mâncare. Cam aceasta a fost atmosfera și la finele săptămânii trecute în localitatea cu pricina, numai că, duminică seara, mai mulți bărbați, aflați, cel mai probabil, sub influența băuturilor alcoolice, nu au mai ținut cont de nimic și au decis să se "desfășoare" în voie. Numai că au cam monopolizat scena. Și nu într-un sens bun.

Mai exact, "petrecăreții" și-au făcut apariția lângă artista care își desfășura activitatea și au început să țopăie, să se dea în stambă cu fel de fel de scheme de dans, spre "deliciul" publicului. Probabil că solista și organizatorii nu au gustat gluma bărbaților turmentați, însă au păstrat aparențele, iar distracția a continuat.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
PROSTII ZONEI NU O SA MAI VEZI PROSTI CA LA GARLICI CU POROCLU CUM ZIC EI LA PORECLA SA I KAK IN GURA
1
0
un pacalici de primar care a luat si el comision de la hercinic srl si acum mai vrea un mandat de primar
3
0
Dar cine era obosita aia cantareata imbracata boboc in concert la Garliciu...???Costumele dansatoarelor le ati facut atunci pe zi la Garliciu?Nu e aia a lu' Stelea?Era si pe la St Tropez pe un site de dating
2
0
Animal Planet va prezinta ritualul de inmultire al babuinului de Garliciu. Priviti acest ritul surprins in premiera pe camera, isi ia hainele bune din sifonierul vechi de 40 ani al bunica-sii apoi isi expune mandru adidasii PLIMA.
6
1
Un sat de tot rasu strazi faramate bani furati pesti hoti etc A dus satu de rapa acest DASCAL
9
2
Bravo bine a facut
7
5
Asa e la uni romani nu le place cultura ceia ce a fost pe scena a fost un act de cultura
6
7
Asta e romania plina de tarani obositi
20
5
131 SPAIMA DIN GARLICIU
11
2
Comentarii de tot rahatul
5
6
asta sunt noi intreaga societate
5
5
Exponentii taranului roman actual. Bun la baut rau la muncit.
24
2
Bulangii aia stiau ca se pot desfasura lejer,pentru ca romanii sun in mare parte lasi si cacaciosi. Foarte bine,uite asa se vede cum este de fapt societatea romaneasca, nu doar la Garliciu. Toti cacatii fac chefuri in strada,toti cacatii in uniforme sau di procuratura sunt prieteni cu interlopii,asta pentru ca romanii sunt lasi si in loc sa se opuna,sa spuna ,,NU'', se complac ca niste cacati in iarba. Orice bou cu tupeu poate face legea in orsase si sate,pentru ca multimea de locuitori private ca turma de oi bahaind a bere cu maxima lasitate .Urmasi de cacat ai unor eroi.
30
5
Ai ma ce dreacu, usr psd, va dati coate va aratati cu degetele unul pe altul, si de fapt toti va complaceti in acest mare cacat PS Si nu, nu este nevoie sa spuneti, stim, nu exista tarani aici, nici nu are cum, taranul prin definitie este un muncitor acerb in agrozootehnie, aia se cheama ghertzoi Astia ghertzoii sunt mai fraieri decat cocalarii,anagramatii, aia sunt mai jmekeri, bat oamenii ,au figuri in cap, umbla in bande de sacali cei mai de treaba sunt parvenitii si snobii, aia sunt pupincuristii, milogii si afaceristii de bazar, alba neagra, hopa mitica Simandicosii sunt cei mai penibili
19
3
Ne.am fotut prin afara cu batrani si am venit sa reprezentam DIASPORA
15
9
Uite asa s au mai furat niste bani ca s a platit in spectacol si" trupa " asta
14
2
si tu ai nevoie de o carte de gramatica caci esti cam praf cu gramatica
16
7
Bine ma spalatule care esti tu spalat si nevotant psd cam cata pasta de dinti folosesti tu asa de fel.O sa si o surpriza ca nu sunt votanti psd.Ce va mai place sa va pune ti etichete de mari intelectuali si voi sunte ti pleava societatii.Mars catei pupincuristi mai schimbati lozincile ca nu mai au priza la public!
12
32
La cat tupeu ieftin au in ei, cu siguranta sunt USR isti si rezistenti
17
28
votanti psd cu cacat la cur si la gura
32
16

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272