REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° ConstanÈ›a Mie., 24 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6709
17.4° ConstanÈ›a Miercuri, 24 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6709
 

CIRCA 25 DE MAȘINI SPARTE în CÂTEVA LUNI de trei TINERI: 'Am folosit o șurubelniță!'

CIRCA 25 DE MAȘINI SPARTE în CÂTEVA LUNI de trei TINERI: 'Am folosit o șurubelniță!'

Replica API 16 ianuarie 2020 | 00:00 373

Trei tineri s-au ales cu măsurile educative a asistării zilnice pe o perioadă de 6 luni (unul dintre ei) și pe o perioadă de 4 luni (ceilalți doi) întrucât au spart 25 de autoturisme marca Dacia Logan, în special taximetre. Aceștia nu au furat mare lucru, însă au provocat distrugeri, în sensul că forțau butucurile cu o șurubelniță.

Decizia instanței de fond nu a fost definitivă, astfel că urmează a se judeca apelul. Potrivit informațiilor noastre, faptele au fost săvârșite în perioada martie 2018 – ianuarie 2019. Cei trei au recunoscut faptele, menționând că alegeau autoturisme marca Dacia, în special taximetre, cărora le forțau butucurile cu o șurubelniță. Spre exemplu, la data de 3.12.2018, dintr-un autovehicul marca Dacia Logan , prin fortarea butucului portierei stânga față, tinerii au sustras din interior o perche de ochelari, un stick USB si un parfum bărbatesc, în timp ce autovehiculul se afla parcat. Din alte mașini au mai sustras: borsete cu documente și bani, stickuri USB, portofele, scrumiere, bancnote de 1 leu, un briceag, spray iritant cu piper, monede, telefoane mobile, baterii externe, ochelari de soare și gumă de mestecat. Însă, din multe din mașinile sparte, inculpații nu au sustras nimic fie că nu au mai avut timp întrucât pornea alarma, fie că nu au găsit. Însă au provocat stricăciuni. Ce este interesant se leagă de faptul că nici una dintre cele 25 de părți vătămate nu s-au constituit părți civile în procesul penal. Tinerii au recunoscut faptele, iar judecătorii, după ce au analizat situația fiecăruia în parte, au constatat că stilul de viață și mediul în care au crescut inculpații prezintă multe carențe de natură materială, morală și afectivă care s-au repercutat în evoluția comportamentală și dezvoltarea defectuoasă a personalității acestora. Acum rămâne de văzut ce se va stabili la apel.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Tineri sant viitoru tari
2
2
Foarte prolici nemernicii. De munca nu au auzit ?...
8
0
ba boschetarilor,ce dreq vreti sa gasiti ntr.o masina?stick usb cu muzica,trusa medicala,preze folosite si 50 bani ptr carucior supermarket.Spargeti masini de tigani,poate gasiti haur
8
0
SE SPARG CASE PE BANDA RULANTA DE LUNI DE ZIKE SI POLITIA NU ARE NICIUN RASPUNS. SA MERGEM NOI SA GASIM FAPTASII ???.ATUNCI DOMNULE VELEA DESFIINTATI CUIBUL DE PUTUROSI DE LA CERNAVODA.
10
0

REPLICA

LOTO

6/49
471728292640
5/49
9192143025
joker
26141111218