REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.1° Constanța Sâm., 4 Mai 2024
Anul XX Nr. 6719
17.1° Constanța Sâmbătă, 4 Mai 2024 Anul XX Nr. 6719
 

Circa 90 de experţi din Uniunea Europeană, prezenţi la Bucureşti, la reuniunea informală a Comitetului pentru Protecţie Socială

Circa 90 de experţi din Uniunea Europeană, prezenţi la Bucureşti, la reuniunea informală a Comitetului pentru Protecţie Socială

Replica API 5 martie 2019 | 00:00 446

Marius Budăi

Circa 90 de experţi din Uniunea Europeană participă, luni şi marţi, la Reuniunea informală a Comitetului pentru Protecţie Socială (SPC), care se desfăşoară la Bucureşti, la Palatul Parlamentului.

"Este un Comitet de protecţie socială. Se discută în general despre politica de asistenţă socială, coeziune, valoare comună europeană şi aşa mai departe. Reuniunea este la nivel de experţi. Eu voi participa în deschidere, din respect, pentru că e la noi în ţară. Sunt cam 90 de participanţi. Comitetul pentru protecţie socială este un organism consultativ pe lângă Consiliul pentru Ocuparea Forţei de Muncă şi Afaceri Sociale. Acest Comitet este constituit în baza unui tratat de funcţionare a Uniunii Europene. Astăzi se discută despre politica pe asistenţă socială şi consolidarea în continuare a unităţii Uniunii Europene pe chestiuni de asistenţă socială", a declarat ministrul Muncii şi Solidarităţii Sociale, Marius Budăi.

Acesta a precizat că, pe parcursul deţinerii de către România a Preşedinţiei Consiliului UE, vor mai fi organizate reuniuni pe teme privind egalitatea de şanse, ocuparea, securitatea şi sănătatea în muncă, pensii etc.

AGERPRES

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asistenta sociala ? Adica identificati noi forme de pomeni pt subspecia umana TIGANII ? Care i egalitatea de sanse daca eu muncesc ca sclavul , sa hranesc tigani , iar ei doar se fut sa umple pamantul de babuini ? Ca si cum ati anunta crearea Comitetul European de PROLIFERARE A CANCERULUI !
1
0

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272