REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.9° Constanța Dum., 19 Mai 2024
Anul XX Nr. 6734
16.9° Constanța Duminică, 19 Mai 2024 Anul XX Nr. 6734
 

CIRCUL din MAHALA s-a MUTAT în PIAȚA GRIVIȚEI! VIDEO

CIRCUL din MAHALA s-a MUTAT în PIAȚA GRIVIȚEI! VIDEO

Replica API 28 aprilie 2021 | 00:19 9107

Primăvara este anotimpul asteniilor, astfel că oricare dintre noi devine mai irascibil. Este cazul și comercianților din Piața Grivița, care au încins o ceartă de toată frumusețea care putea avea însă urmări tragice. Cearta a pornit de la un schimb de vorbe între două vânzătoare care a degenerat după ce una dintre ele l-ar fi înjurat pe tatăl celei de-a doua. Celei cu onoarea tatălui nereperată i s-a făcut brusc rău, colegele din jur invocând ambulanța, pe care nimeni nu a catadicsit să o cheme. Cu toate că persoana leșinată părea să își fi revenit, rudele acesteia au continuat conflictul ”agresând” taraba celei de-a doua certărețe și promițând răzbunare amarnică pentru jignirea adusă capului familiei.

Bătaie cu ceapă verde și usturoi

Ceea ce părea a fi o zi frumoasă de primăvară s-a transformat într-un conflict care probabil că mocnea de ceva timp. Cu toate că cele două sunt colege de tarabă de ceva timp, se pare că relația dintre ele nu era una dintre cele mai bune astfel că a fost nevoie doar de niște vorbe urâte spuse de una dintre ele... și războiul a izbucnit. Cearta dintre cele două a fost una presărată cu înjurături pitorești, însă fără violență fizică. După ce una dintre ele a avut un leșin spontan cauzat de vorbele spuse de cea de-a doua, scandalul putea să se termine cu o bătaie în toată regula, după ce au intervenit rudele celei leșinate. Din fericire, singurele arme folosite de acestea au fost tot limba ascuțită și câteva legături de ceapă verde și usturoi. Conflictul s-a încheiat cu bine, nimeni nu a fost rănit și nu a fost nevoie de intervenția forțelor de ordine.

Video:

Virgil STOIAN

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Buna ziua.Mai important cred ca era daca surprindeati.ceea ce nu era greu deloc.conditiile in care vanzatorii.producatorii din acea piata transporta mieii.Eu am trecut zilele trecute si erau pur si simplu depozitati in tot felul de dube si portbagaje care nu erau bineinteles frigorifice
0
0
Asta-i treaba, daca erau tarani, producatori cu adevarat, nu se intampla asa. Daca le spunem pe nume, ni se zice rasisti. A ajuns orice neavenit sa aibe certificat de producator.
8
0
de atat muncit pamantul mai au putina forta si de-o cearta mica
11
3
Cu haznaua de hira director ce pretentii aveti, te pupa nuti! Daca te speli
13
1
2 intelectuale care se contraziceau pe diferite proiecte.
13
1
TEKER MEKER KUR DE SMEKER
2
0
A inceput sezonul indienilor care cumpara din en-gross si ii fura pe batranii pensionari din oras. Despre asta nu scrie nimeni. Cati indieni de la tarabe sunt producatori de ceapa, usturoi si salata, acum, de sezon?
31
0
Jurnalisti cumparati de Hira, nu va dati seama ca Piata Grivitei este a RAEDPP unde e rahat cu motz sponsorul vostru? Oare in cat scoateti articolul sau comentariile?
17
0

REPLICA

LOTO

6/49
242243261637
5/49
301227152521
joker
18419468