REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.4° Constanța Mie., 1 Mai 2024
Anul XX Nr. 6716
12.4° Constanța Miercuri, 1 Mai 2024 Anul XX Nr. 6716
 

Cîrstoiu, despre criticile privind averea sa: Nişte idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR

Cîrstoiu, despre criticile privind averea sa: Nişte idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR

Victor ROTARU 4 aprilie 2024 | 00:00 169

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a afirmat în legătură cu averea sa, că el şi soţia sa au muncit "an de an, de dimineaţa până seara", menţionând că toate criticile apărute în această privinţă reprezintă "nişte idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR în anumite zone ale presei, pentru a denigra un om şi pentru a-i schimba gândurile".

Cirstoiu, despre criticile privind averea sa: Niste idei rauvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USRCătălin Cîrstoiu

Întrebat la B1 Tv în legătură cu averea sa despre care oponenţii spun că este trecută pe firme şi că provenienţa sa este discutabilă, Cătălin Cîrstoiu a spus că averea a făcut-o prin muncă.

"Este absolut de ajuns. Este o jignire instrumentată de strategii de campanie ai unora, iar eu şi soţia mea am muncit an de an, de dimineaţa până seara, cum cei care spun chestia asta n-au făcut-o. (...) Orice om care are nişte societăţi comerciale şi are o activitate în privat face acest lucru, nu e un secret", a adăugat Cîrstoiu.

El a mai menţionat că aceste critici legate de averea sa sunt alimentate de USR pentru a-i "schimba gândurile", precizând că va "continua lupta".

"Astea sunt nişte idei răuvoitoare ale grupurilor de interese alimentate de USR în anumite zone ale presei, pentru a denigra un om şi pentru a-i schimba gândurile. Nu, n-o să-mi schimbe gândurile. Eu îmi voi continua lupta, indiferent ce spune USR", a mai afirmat Cătălin Cîrstoiu, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272