REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024
Anul XX Nr. 6717
14.2° Constanța Joi, 2 Mai 2024 Anul XX Nr. 6717
 

Cîrstoiu: Viaţa mea este una liberală; Capitala României reprezintă un interes naţional

Cîrstoiu: Viaţa mea este una liberală; Capitala României reprezintă un interes naţional

Victor ROTARU 10 aprilie 2024 | 00:00 140

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a declarat că "sufletul şi viaţa" sa sunt liberale, menţionând că, prin "pragmatismul şi atitudinea concretă" a profesiei pe care o are, va putea să facă din Bucureşti "un oraş aşa cum trebuie să fie".

Cirstoiu: Viata mea este una liberala; Capitala Romaniei reprezinta un interes nationalCătălin Cîrstoiu

"Să ştiţi că sufletul meu, viaţa mea este una liberală, este o viaţă dedicată unei profesii liberale şi cred eu că, prin pragmatismul, prin atitudinea concretă a acestei profesii, voi putea să fac din Bucureşti un oraş aşa cum trebuie să fie el. Mă gândeam că Sectorul 4 este un sector frumos, asta datorită unui primar eficient. Daniel Băluţă a demonstrat că pot fi proiecte mari, dincolo de opreliştile Primăriei Generale a Capitalei, dincolo de opoziţia acestei instituţii, dincolo de multe altele. Dar mă gândeam cum ar fi să fie un Bucureşti fără şobolani? Mă gândeam cum ar fi să fie un Bucureşti curat? Mă gândeam cum ar fi să fie un Bucureşti în care proiecte mari, proiecte de anvergură să fie considerate proiecte de interes naţional, pentru că, da, Capitala României reprezintă un interes naţional", a afirmat Cătălin Cîrstoiu, la Comitetul Extraordinar de Coordonare al PNL Sector 4.

El a mai spus că se întreabă şi cum ar fi ca Bucureştiul să aibă un transport eficient, iar cetăţenii să poată să meargă în parc, să aibă posibilitatea unor activităţi culturale.

"Mă gândeam cum ar fi să trăim într-un oraş în care să nu existe, pe cât posibil, problema drogurilor. Şi, mai mult, pentru că nu pot face abstracţie de structura mea, mă gândeam cum ar fi ca Bucureştiul să fie un centru educaţional serios? Cum ar fi ca Bucureştiul să fie, precum Berlinul, un oraş universitar? Cum ar fi ca Bucureştiul să fie condus de un primar care să comunice cu oamenii, care să vorbească cu oamenii? Cum ar fi ca Bucureştiul să fie un oraş pieptănat, aranjat, nu aşa cum e acum", a mai spus Cîrstoiu.

Acesta a promis că va face tot posibilul să îndeplinească aceste obiective, menţionând că a găsit în liderul PNL Nicolae Ciucă un sprijin în a construi un Bucureşti modern.

"Desigur, din punctul meu de vedere, din dorinţa şi din abnegaţia mea, eu vă promit şi vă promit solemn că voi face să fie posibil, dar în egală măsură nu pot să vă spun decât un singur lucru: acest lucru cu siguranţă nu e posibil fără ajutorul dumneavoastră. Iar, din punctul meu de vedere, veţi primi toate aplauzele pentru acest lucru. Va urma o perioadă grea, de multă muncă, iar eu sunt ferm convins că fiecare dintre dumneavoastră sunteţi lideri de opinie acolo unde munciţi, acolo unde trăiţi, în familia dumneavoastră de acasă şi în familia dumneavoastră profesională. Pentru că viaţa aşa e formată. Şi mai mult de atât, vreau să vă spun că în domnul preşedinte Nicolae Ciucă am găsit un sprijin fantastic în a construi un Bucureşti modern, într-un Bucureşti real, într-un Bucureşti al viitorului. Vă mulţumesc pentru tot sprijinul dumneavoastră şi, din sufletul meu, vă spun că vă iubesc", a transmis Cîrstoiu, potrivit agerpres.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272