REPLICA ONLINE CONSTANTA

10.4° Constanța Dum., 28 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6713
10.4° Constanța Duminică, 28 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6713
 

Cîţu: De foarte multe ori merg pe jos la birou. Mă opresc şi vorbesc cu oamenii

Cîţu: De foarte multe ori merg pe jos la birou. Mă opresc şi vorbesc cu oamenii

Replica API 13 martie 2021 | 00:00 1694

Premierul Florin Cîţu a declarat, în contextul campaniei "Vinerea verde", că de foarte multe ori merge pe jos la birou, menţionând că se opreşte să vorbească cu oamenii.

Florin Cîţu

"I-am spus şi lui Tanczos Barna că eu vin de foarte multe ori pe jos la birou, dar îmi pare bine că a instituit şi acest lucru să fie oficial. Fac acest lucru de multe ori, merg pe jos. Vorbesc cu bucureştenii. Mă opresc şi vorbesc. Mă recunosc şi cu mască şi cu şapca mea, văd că mă recunosc şi cu aceste elemente. Până la urmă este ok. Mai stau şi mă mai opresc şi la cafenele, mă opresc şi mai beau o cafea, mănânc. Deci ies, nu mă ascund deloc", a spus Cîţu, la B1Tv, întrebat cum se va deplasa vineri, având în vedere campania "Vinerea verde".

Miercuri, ministrul Mediului, Tanczos Barna, a anunţat cu ocazia lansării Campaniei "Vinerea Verde-Stop! Azi, maşina stă pe loc!" că se va introduce un set de măsuri pentru stimularea cetăţenilor în vederea renunţării la utilizarea autoturismului personal pentru deplasarea la serviciu şi înlocuirea sa cu transportul public în comun, biciclete, trotinete electrice, maşini electrice sau cu mersul pe jos.

"Am ales ziua de vineri pentru că este de foarte multe ori zi scurtă, este oricum casual şi există deja acest obicei de a nu mai veni cu cravată, de a nu mai veni la 'patru ace' şi atunci pentru toată lumea poate să fie o alternativă mai lejeră varianta cu deplasarea cu alte mijloace de transport", a spus ministrul, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Fugi ma mincinosule daca iesi in baie de multime iti fac toti romanii freza. Ce inseamna floacele ale in varful capului? L-ai copiat pe Basescu la motul din frunte? Asta este tunsoare de premier? Cu late la spate? Ce credibilitate ai cu asta afara in fata altor demnitari straini? Asta nu ma reprezinta pe mine ca cetatean roman.Este o rusine a romanilor,sa nu sti sa vorbesti corect romaneste! Sa se ia de mana Mowgli si fratii lui "Baloo" &.Rusinea Romaniei si a romanilor care nu stiu sa vorbeasca si sa citeasca.
3
2
balbaitul asta mincinos, ce le spune celor 21000 de familii care isi plang mortii pandemiei? ca el a gestionat bine pandemia?
4
1
...ce le spui oamenilor???ce faceai cand erai...mic...mic...
3
1
Si sugi poola la postaci!
2
0
mwepnl!!!!coruptiaucide!!!!
5
1
Oferta super. Gratis il"consiliez"pe Mitu sa-nteleaga si el ce spune...
6
1
luati-va muia de la catu si ciocu mic. De la mine cacatul la lins postacilor pesedei !!!
2
9
Si ajungi la palatul Victoria alb de flegme !!
10
2
Un limbric mincinos si drogat. De ce nu te-am intalnit eu vreo-data sa vorbesc cu tine jigodie ordinara. Mortii matii de handicapat.
13
2
Asa pe jos,era bine ca forma asta de viata sa tot mearga departe,unde a dus mutu' iapa si sa nu mai deranjeze romanii. Treaba e ca in locul lui ,sistemul ar pune tot o loaza,ca doar nu de oameni valorosi si cu suflet de patrioti e nevoie,ci de limbrici ascultatori fata de adevaratii conducatori ai smecheriei. Poporul,da-l naibi,si asa e bleg si autodistructiv,se macina singur.
13
1
I-auzi, primatul stie sa vorbeasca. Vrajeala!
11
1
Catu doarme si viseaza ca este prim ministrul Marii Britanii si locuieste pe Downing street. Defapt el este un poponar pansat care nu intelege nici el cum a fost posibil sa ajunga in aceasta functie. Sau este posibil sa faca ce spune dar cand iese pe strada poarta casca de motociclist cu viziera neagra.
11
2
o eminenta cenustie!
13
2
Balbaitule ...
13
3
Vai, dragule, ce om modest si simplu esti! Tu, care, de fapt, esti un zeu! Un zeu coborat printre muritorii de rand! Da fapt, un prost si ciudat, care detine o farama de putere temporara, care va fi rapid uitat dupa ce o va pierde! Vai, ma inchin la tine, preaputernicule!
18
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108