REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.4° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
9.4° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cîţu, despre proiectul privind desfiinţarea SIIJ: Vom încerca la Senat o modificare

Cîţu, despre proiectul privind desfiinţarea SIIJ: Vom încerca la Senat o modificare

Replica API 20 martie 2021 | 00:00 1401

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat vineri, la finalul şedinţei de guvern, că îşi doreşte în continuare ca proiectul privind desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie să fie adoptat de către Parlament într-o formă apropiată celei aprobate de Guvern şi că se va încerca o modificare în acest sens, în timpul dezbaterilor din Senat.

Florin Cîţu

"Eu am spus de fiecare dată că îmi doresc ca proiectul de lege să iasă din Parlamentul României cât mai aproape de forma pe care am adoptat-o în Guvern. În continuare discut cu colegii mei, proiectul merge la Senat şi vom încerca şi acolo să avem o modificare care să îl aducă cât mai aproape de forma pe care am aprobat-o în şedinţa de Guvern. Rămân la opinia că aceea este forma cea mai bună pentru România astăzi", a arătat premierul, în cadrul unei declaraţii de presă susţinute la Palatul Victoria, scrie Agrepres.

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat, joi, raport favorabil proiectului privind desfiinţarea Secţiei de investigare a infracţiunilor din justiţie, adoptând mai multe amendamente, printre care şi unul al deputatului minorităţilor naţionale Ionel Stancu, care prevede că magistraţii pot fi trimişi în judecată doar cu încuviinţarea CSM.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
pe care il are KWI !
2
0
Astia nu au auzit ca exista comisii profesionale pentru malpraxis. Asa trebuie sa fie intr un stat democratic civilizat.
3
0
Puscaria sa va manance pe toti din pnl usr si udmr pentru tot ce atai facut rau pana acum. Tu Catule poti sa te duci pentru consum de droguri ca la cat de prost esti alceva nu faci rau dar sa il iei si pe plavan cu tine pentru fals si uz de fals in acte publice Casele pe care le-a cumparat din meditatii. Sica si Barna au mai avut dosare si in trecut dar acum s-au albit. Alte javre ordinare marca pnl usr.
4
0
Pentru jaful facut fara licitatii si pt. exonerarea bancilor straine de la datoria de 800 milioane de Euro in detrimentul Romaniei ... ve-ti da socoteala ! Nimeni nu scapa , istetii pulii !
4
0
Sunteti disperati sa luati controlul judecatorilor si procurorilor ! Probabil anticipati ce va asteapta peste 4 ani !
9
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212