REPLICA ONLINE CONSTANTA

13.4° Constanța Mar., 30 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6715
13.4° Constanța Marți, 30 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6715
 

Cîțu după investire: „Voi încerca să așez economia pe picioarele ei“

Cîțu după investire: „Voi încerca să așez economia pe picioarele ei“

Replica API 23 decembrie 2020 | 00:29 1851

Premierul desemnat de președintele Klaus Iohannis, Florin Cîțu transmite că miniștrii din subordinea sa vor avea obiective clare și că încearcă eficientizarea costurilor generate de pandemia de coronavirus dar și reașezarea economică.

Florin Cîțu, foto Mediafax

„Mulțumesc coaliției de centru dreapta pentru încredere. Îi asigur pe români ca știu perioada grea prin care trece României și garantez ca voi face totul posibil pentru o guvernare stabilă și de durată.

Fac o declarație fermă. România trece printr-o criza dubla, economica si si de sănătate. Încercăm sa reașezăm economia pe picioarele ei și să cheltuim cât mai eficient cu criza de sănătate.

Fiecare ministru va avea obiective clare din partea prim ministrului. Domnule președinte, asigur un parteneriat transparent și onest pentru că avem același obiectiv, dezvoltarea României“, a declarat Cîțu.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
iau pesedeii muia mult promisa !!! Iar de la mine cacatul la lins postacilor analfabeti pesedei !!!
1
0
Pentru 20.30 - cu siguranta esti un gaozar trecut prin scoala de dupa anii 90, un neica nimeni cu pretentii de ,,Spiru cu de toate". Pensionarii de care vorbesti au facut si tinut tarisoara sa nu o distruga terchea berchea ca tine.
4
1
Pe picioarele cui vei aseza economia tarii?De cand ati venit la guvernare doar ati distrus tot ce mai functiona in tarisoara asta!Ne-ati indatorat ,de vor plati copiii copiilor nostri!
3
1
de un ani de zile rupi picioarele economiei si acum vrei sa o asezi? pe ce pe carje ca nici cu alea nu o mai tii!!
2
1
Perfect. Avem un cacat si nu putem trage apa decat dupa alti pantru ani. Felicitari celor ce au reusit sa pune labele pe tara! Drum bun celor ce vor emigra. Cine mai spera la ceva bun in tara asta,sa incerce sa nu mai bea sau sa nu se drogheze,sa vada clar ca Romania e gata,pusa pe calea spre iad.
3
1
In sfarsit romanii au ce si-au dorit. Acum tragem instalatiile pentru lapte si miere. Acum vom vedea marea dezvoltare economica prin investitii pe care tot au falfaito in ultimii ani. Investitii inseamna locuri de munca si salarii marite nu somaj si alte nasoale. De acum se aseaza lucrurile cum nu se poate. Poate ne lamurim odata cum e cu baietii astia "de dreapta". Ailalti au fost corupti si hoti. Acum au venit capabilii si cinstitii. De fapt de un an cam vedem. Plus cu UDMR care lua Ardealul dar numai cu PSD cu astia au renuntat.
8
2
aia sunt nimic, uite ce bani fac aia din telefonie unde platim euro la cursul zilei dar acum cu scoala online vedem ca netul e varza, uite curentul, gazul, carburantii acolo tunuri!!!
9
1
cati bani au facut in perioada asta lidl, carefour, kaufland, si celelalte firme straine cati bani au ramas in tara?
9
1
Sa-ti trag la muie tie si tuturor celor care te-au sustinut!
6
1
pensionarii pesedisti frustati cu comentariilor lor idioate. Se vede de la o posta lipsa de educatie a militienilor postaci.
1
14
Daca ma-ta asculta si imi dadeam drumul in gura ei, tu erai doar amintirea unei flegme, sinistrule.
8
2
Ce economie ba prostule? Romania mai are econoime? Economia Romaniei se rezuma la colectat bani de la oamenii cinstiti in timp ce multinationalele care fac miliarde in Romania platesc aproape nimic. Studiati statistici economici. E free pe net. Eu cred ca maidanezul asta trebuie paruit
16
2
penibiiiil
12
2
incompetentul asta care a indatorat Romania intr-un an mai mult decat in 30 a ajuns sa conduca Romania avand concursul looserilor de la Uniunea Scufundati Romania care , cu 15 la suta din voturi au ajuns sa conduca si ei tarisoara asta!
13
2

REPLICA

LOTO

6/49
12115193735
5/49
2433301091
joker
35372434272