REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.4° Constanța Mie., 8 Mai 2024
Anul XX Nr. 6723
16.4° Constanța Miercuri, 8 Mai 2024 Anul XX Nr. 6723
 

Cîţu: În 2020 am stopat căderea economiei generată de criza de sănătate

Cîţu: În 2020 am stopat căderea economiei generată de criza de sănătate

Replica API 8 ianuarie 2021 | 23:41 1304

Premierul Florin Cîţu a afirmat joi că în 2020 a fost stopată căderea economiei generată de criza de sănătate şi a fost generată "cea mai rapidă revenire din istorie după o perioadă de criză", adăugând că în 2021 va fi o creştere solidă.

"În 2020 am stopat căderea economiei generată de criza de sănătate şi am generat cea mai rapidă revenire din istorie după o perioadă de criză. O revenire a economiei în V. Reformele pe care le vom implementa în acest guvern, împreună cu tot ce am făcut în 2020, garantează o creştere economică solidă în 2021", a scris Florin Cîţu pe Facebook.

El a dat asigurări că "vom avea o economie puternică şi mai eficientă de care să beneficieze toţi românii", scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
balbaitul asta este un mincinos de n-a vazut Romania pana acum
1
0
Voucherele de vacanta sunt in beneficiul patronilor din turism. Pentru acestia au fost inventate. De cand au fost introduse, preturile la cazare au fost umflate, de parca ai cumpara camera. Un voucher abia iti ajunge pentru doua nopti de cazare in conditii modeste.
3
0
Omul acesta ,pe zi ce trece da dovada ca nu este sanatos la cap,sau ne crede pe toti niste prosti!?Deci noi ca stat suntem datori vanduti,iar el ne spune ca a stopat caderea economiei .De cand sunt ei la guvernare ecomonia tarii este intr-o continua cadere libera!
5
0
nu are unde sa mai cada, economia fiind deja la pamant,eventual citu s-o ingroape si sa-i puna cruce
5
1
Nici chiar China nu a realizat ce a realizat nenea asta ciudat care ne conduce. Sicktyr.
5
0
boule uite catu ti-a permis sa mai amani ratele inca 9 luni iar dupa bonuri nu o sa planga alea din primarie de care spui tu, o sa planga propietarii cinstiti de pensiuni si hoteluri!
3
5
ce ai stopat tu ma animalule? Ai stopat-o pe ma-ta muriti-ar tot neamul de jigodii. MUIE PNL !
6
1
ca vreau si eu sa mi pun tocuri la adidasi. Cum ai stopat o bai popodrogule? Pai daca economia si a revenit de ce ai inghetat pensiile si salariile cu exceptia celor ale magistratilor? Daca si a revenit economia si sunt bani de ce nu respectati legile prin care trebuiau dublate alocatiile copiilor? Du te bai reprezentantule de panarame din pnl plus usr .... . Mincinosi incompetenti escroci.
8
1
NU MAI MINTITI DOMNULE CITU CA ATI STOPAT CRIZA MEDICALA SINCER CLAR SI CIRECT DE 11 LUNI ATI STOPAT VIATA OAMENILOR CU ACEST COVID IN SPITALE SI LA DOMICILIU TINUTI FORTATI PRIN UMBRA LUI TATARU SI RAED ARAFAT COVID NU MAI EXISTA DE ACEIA VA RUGAM FRUMOS SA FITI CORECTI GUVERN PNL USR UDMR
11
0
Are si criza de sanatate o pondere in caderea economica,insa aceasta criza nu a fost gestionata de oameni cu o inteliganta macar un pic peste limita minima. In plus,cam ce sa astepti de la niste conducatori de tara care in loc de activitate serioasa in folosul tarii,se preteaza numai si numai la porcarii si dat la gioale intre ei,pe seama intregului popor. Diletanti,impostori,oameni mici pe functii mari. Nu ai cum sa evoluezi asa.Parca am fi bantustan,nu o tara europeana.
8
1
Blocati voucherele de vacanta sa nu mai mearga toate curvele din primarii in vacanta mocca...adica la mocangeala
4
9

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212