REPLICA ONLINE CONSTANTA

14.8° Constanța Dum., 5 Mai 2024
Anul XX Nr. 6720
14.8° Constanța Duminică, 5 Mai 2024 Anul XX Nr. 6720
 

Cîţu: Somez PSD să oprească terorismul economic; aruncă România în haos pentru a câştiga câteva voturi

Cîţu: Somez PSD să oprească terorismul economic; aruncă România în haos pentru a câştiga câteva voturi

Replica API 12 octombrie 2020 | 00:00 1258

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, a făcut un apel către PSD să oprească ''terorismul economic'', precizând că niciun om politic nu are dreptul ''să condamne România la sărăcie, hiper-inflaţie şi dobânzi astronomice doar pentru a mai câştiga voturi''.

Florin Cîţu

''Domnule Ciolacu, ajunge! Somez PSD să oprească terorismul economic. Toate partidele care în acest moment dificil pentru economia globală forţează creşterea deficitului bugetar prin legi care cresc cheltuielile bugetare sau reduc veniturile la buget sunt vinovate de terorism economic împotriva României. Comisia Europeană, agenţiile de rating, investitorii se uită cu mare atenţie la România în acest moment. Derapajele PSD pot duce la reducerea cu cel puţin 13 miliarde euro a fondurilor UE pentru România şi la scăderea ratingului de ţară, ceea ce ar însemna colaps economic. Domnule Ciolacu, vă cer public să opriţi acest terorism economic!'', a scris Cîţu duminică pe Facebook.

El a arătat că, până la alegerile din 6 decembrie, mai sunt două şedinţe ECOFIN în care România poate să piardă fonduri UE.

''În acelaşi timp, foarte important - până la alegerile din 6 decembrie toate cele 3 agenţii de rating publică evaluări ale ratingului de ţară pentru România. Am reuşit prin transparenţă şi discuţii lunare să arătăm agenţiilor de rating că suntem un guvern responsabil cu finanţele României. Dar, şi aici agenţiile au dreptate, cât mai putem rezista atacurilor teroriste venite din Parlamentul României dominat de populişti iresponsabili? Este important să ştie toţi românii că PSD aruncă România în haos economic pentru a mai câştiga câteva voturi. Niciun om politic nu are dreptul să condamne România la sărăcie, hiper-inflaţie şi dobânzi astronomice doar pentru a mai câştiga câteva voturi'', a mai spus Florin Cîţu, scrie Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Futu-va-n gura liberali nenorociti!
3
0
Romanii cred ca sunt constienti acum ca nu trebuie votati pesedistii la parlamentare. Anulati pensiile speciale. N-o mai dati de gard.
0
1
taie ba pensiile si salariile speciale.Cum poate un tirlan primar de sat sa ia 1000 euro net??? da afaravtrintorii din primarii.ihtr.un sat de cacao cica s.au imbolnagit 13citi trintori bugetari aveti ba,30 intr.o primarie de sat?zeci de mii in capitala?ba,Ti innebunit? taie banii partidelor de la buget si lefile popilor.sintem stat laic sau bisericesc? cum e posibil ca 6 milioane sa plateasca sanatatea ptr 12 mil de trintori,basca aia cu pensii speciale???
2
0
Terorismul economic va apartine :-dezmat prin bugetul tarii,..sute milioane de euro aruncate ptr.pensii speciale ,salarii nesimtite functionarilor inutili si plata a 300 parlamentari ilegali !
8
0
PSD mai e la guvernare?? Mariti euro, faceti investitiile promise pe care nu le-a facut PSD si platiti maririle din dezvoltare economica. Daca dezvolti o tara poti mari veniturile. Daca nu vrei investitii o ti langa cu terorismul economic si cu imprumuturi neperformante. Sictir.
6
1
Crede cineva ca vom primi fondurile promise Romaniei de UE. Daca da va spun ca cu legislatia greoaie cu functionari publici puturosi si fara frica de sanctiuni nu vom cheltui nici 10% din fonduri.
4
1

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212