REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.3° Constanța Mar., 7 Mai 2024
Anul XX Nr. 6722
18.3° Constanța Marți, 7 Mai 2024 Anul XX Nr. 6722
 

Cîţu: Sunt convins că Ministerul Sănătăţii o să fie pregătit pentru un val patru al pandemiei

Cîţu: Sunt convins că Ministerul Sănătăţii o să fie pregătit pentru un val patru al pandemiei

Replica API 15 iulie 2021 | 00:00 781

Premierul Florin Cîţu a declarat, miercuri, că vaccinarea este singura soluţie în privinţa pandemiei de COVID-19 şi s-a declarat convins că Ministerul Sănătăţii va fi pregătit pentru un val patru.

"Încă din timpul valului trei şi pe partea de final a valului trei, am spus foarte clar că nu vom renunţa la capacităţile noastre pentru COVID. În acelaşi timp, am spus că vreau să avem un sistem creat prin care să putem să transferăm rapid, dacă este nevoie, din sistemul non-COVID în COVID paturi în secţiile ATI. Sunt sigur că Ministerul Sănătăţii a ţinut cont de ceea ce am spus atunci şi o să fie pregătit pentru valul patru", a afirmat Cîţu, după şedinţa de Guvern, la Palatul Victoria, scrie Agerpres.

Potrivit prim-ministrului, diferenţa faţă de valul trei al pandemiei de COVID-19 este că acum vaccinarea se poate face "oricând, oriunde", cu orice tip de ser.

"În valul trei încă primeam doze puţine de vaccin. Este o diferenţă, aş zice eu, vitală în ceea ce priveşte lupta cu acest virus. Vaccinul este singura soluţie, avem vaccin, trebuie să ne vaccinăm", a transmis Florin Cîţu.

El a subliniat că în România vaccinarea anti-COVID nu este obligatorie, întrebat despre numărul din ce în ce mai mic al celor care se imunizează.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Dupa Congresul vostru urmeaza stop joc. Toata lumea intra in carantina pentru ca vor creste cazurile de covid. Bolnavi vor fi toti cei care sustin partidul hotilor galbeni
2
0

REPLICA

LOTO

6/49
16613441819
5/49
386416233
joker
41403415212