REPLICA ONLINE CONSTANTA

16.8° Constanța Sâm., 27 Apr. 2024
Anul XX Nr. 6712
16.8° Constanța Sâmbătă, 27 Aprilie 2024 Anul XX Nr. 6712
 

Cîţu: Zădărnicirea eforturilor de oprire a pandemiei - similare acţiunii unor terorişti

Cîţu: Zădărnicirea eforturilor de oprire a pandemiei - similare acţiunii unor terorişti

Replica API 13 martie 2021 | 21:27 1429

Prim-ministrul Florin Cîţu a declarat vineri că zădărnicirea eforturilor de oprire a pandemiei, materializată prin campanii împotriva purtării măştii de protecţie sau a vaccinării anti-COVID, fără date concrete, este similară acţiunii unor terorişti.

"În România, de un an de zile, există o campanie împotriva acestor acţiuni pe care le ia Guvernul de a opri pandemia. Există o campanie împotriva portului măştii în spaţiul public, există o campanie împotriva măsurilor de distanţare şi există o campanie împotriva vaccinării. Din punctul meu de vedere, aceste acţiuni sunt similare cu acţiunea unor terorişti, pentru că a zădărnici această activitate a Guvernului, care are ca obiectiv îmbunătăţirea sănătăţii tuturor românilor, este o acţiune care încearcă să submineze autoritatea statului, fără date. Repet, trebuie să ne uităm întotdeauna la specialişti, de acolo ne vin informaţiile", a precizat premierul, într-o declaraţie de presă susţinută la Palatul Victoria, scrie Agerpres.

Premierul a contrazis informaţiile vehiculate în spaţiul public, potrivit cărora el ar fi decis suspendarea vaccinării cu lotul AstraZeneca.

"Nu a fost luată de mine. A fost luată de specialişti şi, ca şi dumneavoastră, şi eu aştept fundamentarea ştiinţifică a deciziei care a fost luată aseară. Trebuie să înţelegeţi că încrederea - şi de asta sunt foarte supărat pe această campanie - încrederea se câştigă foarte greu. Şi avem încredere în această campanie, a funcţionat şi funcţionează foarte bine, dar dacă nu suntem atenţi, încrederea se pierde foarte uşor. Trebuie să ne uităm la cei care au autorizat toate aceste vaccinuri şi ei ne spun astăzi că nu există indicii şi trebuie să continuăm exact cum a fost şi până acum", a spus el.

Cîţu a menţionat că la ora 15.00 CNCAV va organiza o sesiune de întrebări şi răspunsuri, pe pagina de Facebook, privind imunizarea cu vaccinul AstraZeneca şi a subliniat că informaţiile trebuie obţinute de la specialişti.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
mai balbaitule, Australia cu o populatie de 25 de milioane au 900 de morti de Covid. Guvernul tau la o populatie de 17 milioane are 21.000 de morti. Nu teste, nu granite inchise, diasporezi fara test Covid veniti si plecati cand au vrut, nu testare in masa a populatie, ritm lent de vaccinare....un tupeist mincinos
2
2
ia vezi tu ca ministrul sanatatii de acum a facut un studiu de fezabilitate cand era tot ministru al sanatatii tehnocrat pe vremea lui ciolos. Acum ce crezi ca declara? ca acest studuiu de fezabilitate e o prostie. Trebuie sa faca altul!! Ca la asta se pricepe si de aici ies banii, nu din spitale!!!
3
1
Pe cei care mint ca fac spitale de 30 de ani,in speta politicieni ca si tine,domnule citu,unde ii incadram?terorism sau genocid?
5
2
ce eforturi faceti voi mai citule,tu cu arahat,bode,nu faceti decat sa-l mangaiati duios intrebuci pe rahat cu mot de case hot si sa numarati banii furati la sfarsitul zilei si nu putini,practic zadarniciti viata tuturor oamenilor
6
2
Pai guvernul a facut tot posibilul sa nu existe testari gratuite in masa de la inceput,pentru ca romanii sa ajunga tarziu la spital,direct la ATI si sa moara. In plus,alti bolnavi de alte boli au fost efectiv condamnati la moarte prin lipsa ingrijirilor medicale din cauza masurilor tembele de transformarea spitalelor in altceve decat erau destinate,modulele ramanand mai mult nefolosite. Teroarea militiei brutale si salbaticia jandarmilor se stie,plus ca guvernul tot da vina pe populatie aiurea,doar din cauza unui numer mic de cretini pe bune. Oare cine e terorist,poporul sau stabii?
5
2
Daca este pandemie bagati copiii in linia intai? Ii expuneti cu rea intentie imbolnavirii de boala covid. De ce faceti asta daca este pandemie? De ce alte state isi protejeaza copiii si cetatenii,? Suntem la Auschwitz? Ce directive va dau nemtii faceti si voi? Asteptati directive de afara? Nu aveti creier sa luati decizii.Decat vaccinare mai bine deschideti cabinetele,spitalele sa mearga omul la spital sa se opereze.Mor oamenii de cancere,de inima,avc,diabet ca nu suntem tratati.Nici la medicul de familie nu putem ajunge.Suntem bolnavi tampitilor.Ne omorati cu zile.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
182182191
5/49
251721402310
joker
8442812108